想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

我本身有個5*7CM既朱古力瘤, 大家有無咁既經歷, 有左又有朱古力瘤架, 我好擔心有問題呀.........

男爵府

唔好太擔心, 要睇醫生意見.
因為如果你個個瘤唔繼續大就唔會同bb爭營養, 咁多數就可以唔駛理佢. 可能等你生時開刀一齊割埋.

原文章由 cherrycheung11 於 08-1-28 15:54 發表
我本身有個5*7CM既朱古力瘤, 大家有無咁既經歷, 有左又有朱古力瘤架, 我好擔心有問題呀.........

洋房

醫生話個瘤唔會大, 但唔會縮細.....

醫生話個瘤唔會大, 但唔會縮細.....

民房

唔洗驚, 我個CASE同你差不多, 都係有左又有' 奇胎瘤"好似個橙咁大呀, 但係我找到一個好專業婦產科醫生响銅鑼灣ST.PAUL, 佢不但無幫我落左個 bb, 仲好有信心同我講工個月等bb穩定左幫我做手術, 我聽左佢講做手術 (但自己有心理準備會無左阿b, 但我覺得好多野係整定,唔try就連個機會都無左右 !) 手術後24 HOUR 內要不停 CHECK 住阿b 心跳, 响嗰日護士一入room我就好膽心, 最後bb 無事, 現在巳經 2 year old, 好得意, 好活潑:;pppp: , 我可以pm醫生d 資料比你 .
唔洗擔心.

原文章由 cherrycheung11 於 08-1-28 15:54 發表

大宅

我都想要o尼個e生既info 呀~ thanks!!!

原文章由 桐桐ma 於 08-1-28 16:56 發表
唔洗驚, 我個CASE同你差不多, 都係有左又有' 奇胎瘤"好似個橙咁大呀, 但係我找到一個好專業婦產科醫生响銅鑼灣ST.PAUL, 佢不但無幫我落左個 bb, 仲好有信心同我講工個月等bb穩定左幫我做手術, 我聽左佢講做手術 (但 ...

民房

你比個 E-MAIL 我 E 比你, 好嗎 ?
原文章由 judelawfans 於 08-1-28 23:37 發表

洋房

其實我個朱古力瘤係唔係可以一直唔理佢呢?

醫生話如果個瘤有咩影響到懷孕, 就可能要做手術, 當時我又唔記得問做咩手術, 大家知唔知呀?

民房

原文章由 cherrycheung11 於 08-1-29 12:55 發表
醫生話如果個瘤有咩影響到懷孕, 就可能要做手術, 當時我又唔記得問做咩手術, 大家知唔知呀?

我回覆左你個 e-mail 快d 睇啦 !!!!!!!!
(晚上我10:30 就瞓 )

民房

你pm 個e-mail 比我, 我 e 比你. (最好比埋你個 手提電話 No. 我, 再詳細講比你聽:-P )

原文章由 judelawfans 於 08-1-28 23:37 發表

民房

我係有左阿b三個多月做手術(開刀), 個醫生姓方(婦產科).

首頁

尾頁

跳至