懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

95%NEW "myBrest Friend" 哺乳枕/餵奶枕 ($50)

圖:
http://www.flickr.com/photos/13931938@N03/2221172672/

側面:http://www.flickr.com/photos/13931938@N03/2221172574/

因為連原裝袋用,所以可說是好新淨,
但白色帶有少少米黃色.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BABYpuls($800),-------已出售.

POTO: http://www.flickr.com/photos/13931938@N03/archives/date-taken/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
送出"孕婦授乳物品." 只限郵寄,請各位自付郵費.

1. 全新全棉孕婦內褲----OUT

2. PIGEON 乳墊(共有28塊) ----已送出

3. 九成新 夏季孕婦裙 (共三件)--OUT

4. 多奶茶Mouther.Milk(共12包) ----已送出

5. 二手PIGEON手動母乳泵1pack ----已送出

6. (99%)用過幾次SWISSO純天然護乳露-150ml ---已送出
(授乳媽媽用的--)

[ 本文章最後由 janet7903 於 08-2-28 19:02 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

我想要
2. PIGEON 乳墊(共有28塊)
駛唔駛買野先送架?
如果唔駛,可pm我saving account &郵費嗎?
thanks a lot

大宅

唔好意思,2. PIGEON 乳墊(共有28塊) 剛已送出,請睇下其他有無適合你的.謝謝!!
唔洗買野送的,

男爵府

好媽媽勳章

咁4. 多奶茶Mouther.Milk(共12包) ?

大宅

朱朱bb
請睇PM.

禁止訪問

大宅

原文章由 Granadilla 於 08-1-28 17:51 發表
hi...我想要"二手PIGEON手動母乳泵"呀!我依家返緊工,下下用手擠奶好累呀~

請睇pm.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

1. 全新全棉孕婦內褲

可以送比我MA?

洋房

Hi,

3. 九成新 夏季孕婦裙 (共三件)

可否送給我嗎? 謝謝....

大宅

唔好意思,裙同埋內褲已無了.

民房

BABYpuls($800),-------

BABYpuls($800),------- ok. please call or PM

大宅

BABY PULS 已出售.

首頁

尾頁

跳至