夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問你地會唔會打去第3者屋企比佢呀媽

[ 本文章最後由 unhappy1104 於 08-1-27 23:21 編輯 ]

水晶宮

唔會。一人做事一人當,點解要煩到d老人家呢!

而且最大個原因係,對你同老公關係冇改善作用不止,亦可能因為呢個電話而惡化。
天空之城, 快樂之地

大宅

一定吾會, 因作用不大, 老人家都理吾到咁多, 搞到你老公反感仲衰

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

下?打俾佢阿媽做咩呀?有用咩?
幫唔到手兼解決唔到問題之餘仲衰多兩錢重!

別墅

如果你希望同老公好返, 咁做可能仲壞事.
不過如果你唔要個老公....
我都同意, 一人做事一人當. 之不過...唉...我都好明, 唱下D衰人個心會好似涼D.
我唔識答你. 因為我有時都想唱衰個賤女人.
我就無做呢件事. 我同自己講, 寛恕=放過自己. 我在努力中~ 不過好難好難.

你呢? 如果係前者,想同老公好返. 咁唔好打啦. D賤人會扮可憐, 咁件事會仲差.

子爵府

3la~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

打比佢亞媽做咩??問佢點解教到個女咁??

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

唔會啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

緊唔會啦~ 講真,如果有第3者...
6299都未必會幫自己啦!
何況人地阿媽同我3唔識7,
做到d乜?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定唔會啦....打去都無用架啦

人地阿媽同你3唔識7....無啦啦有個陌生人打黎唱自己個女....唔鬧你發神經都偷笑啦...唔通會幫你咩?:;pppp:

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 unhappy1104 於 08-1-27 23:08 發表
我想問你地會唔會打去第3者屋企比佢呀媽

大吉利是先.....

當然唔會. 乜你認為個阿媽可以管到個女咩?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

打俾佢阿媽都無咩用,唔通問佢你個女點解要做第三者咩?就算佢個女真係咁,你話有邊個阿媽唔撐自己個女架?

伯爵府

有邊個阿媽會唔幫自己d仔女架!?打去都"side"氣啦~~~係我就打去佢公司喇..等佢d上司,同事知道晒~一定瘀到爆囉!!!:tongue:

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 PUI1011 於 08-1-28 17:52 發表
打俾佢阿媽都無咩用,唔通問佢你個女點解要做第三者咩?就算佢個女真係咁,你話有邊個阿媽唔撐自己個女架?

咪係....就算佢阿媽真係信樓主講既野....又真係咁唔忍心自己個女做人第三者....最多咪收左線之後先慢慢勸個女....但未收線0個刻都一定要撐住個女先架啦:;pppp:

但女大女世界....老人家又管到D乜丫?

男爵府

做得第3者既人,
都應該唔係好care 人地點睇佢!
為咗"愛'而四面豎敵都冇所謂~~
自己阿媽都未必管到個女!
我有個auntie 個女比人包...
auntie+個女都好似"好威"咁周圍同人講~ 死未?

珍珠宮

原文章由 Vca 於 08-1-28 17:58 發表
做得第3者既人,
都應該唔係好care 人地點睇佢!
為咗"愛'而四面豎敵都冇所謂~~
自己阿媽都未必管到個女!
我有個auntie 個女比人包...
auntie+個女都好似"好威"咁周圍同人講~ 死未? ...

仲要主動同人晒命既....真係厚顏到極點

BTW被人包有咩可以晒?? 係咪出入有名車接送....成身著名牌咁樣??

男爵府

原文章由 瑤瑤~ 於 28/1/2008 06:01 PM 發表

仲要主動同人晒命既....真係厚顏到極點

BTW被人包有咩可以晒?? 係咪出入有名車接送....成身著名牌咁樣??

auntie 周圍同人講(包括我媽咪在內!): 有個有錢佬追緊佢個女,對佢個女好好...乜都買比佢個女...乜乜77咁~~~

有次auntie 個女都在場(我都在場!),auntie 又同人哂話個有錢佬送咗架新車比佢個女...咁個女就開口,好"清高"咁話:我本來唔想要架車架~ 但我比番佢,佢又揸番來泊喺我屋企樓下,將車匙放入信箱......最Q搞笑係佢住緊層樓都係個佬租比佢既! ?-(

不過我媽咪都唔係好人來架嘞 ~ 我媽咪直接問個女:個男人係咪有老婆架? 跟住auntie 黑面,個女尷尬 + 口窒窒咁話: 係...不過佢應承咗我會離婚......

別墅

原文章由 Vca 於 08-1-28 18:27 發表

auntie 周圍同人講(包括我媽咪在內!): 有個有錢佬追緊佢個女,對佢個女好好...乜都買比佢個女...乜乜77咁~~~

有次auntie 個女都在場(我都在場!),auntie 又同人哂話個有錢佬送咗架新車比佢個女...咁個女就開口,好"清 ...

你媽咪問得幾好 , 比著我, 我都會咁問,玩踢爆

男爵府

原文章由 changeyourmind 於 28/1/2008 06:50 PM 發表

你媽咪問得幾好 , 比著我, 我都會咁問,玩踢爆

我就唔識"欣賞"我媽咪咁嘞~
我事後仲話鬼我媽咪:乜你咁同人講野架?
之但係之後auntie 仍然繼續咁哂佢個女比人包既生活...
只係會經常加多句:個男人應承咗我個女會離婚~~~

首頁

尾頁

跳至