論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

懷疑印印有左, 有咩辦法可以不動聲色, 又可以check到呢?? 我已經証實左佢兩個月冇黎period. 佢聲稱自己不"樓"都唔準, 有時都兩,三個月先黎一次, 但佢响到做左兩年, 以我所記得, 佢好似不"樓"都一個月一次. 死啦, 我自己又"駝"緊第二個, 如果佢真係有左, 唔通同我一齊入產房. 點算???

大宅

原文章由 feibear 於 08-1-28 13:59 發表
懷疑印印有左, 有咩辦法可以不動聲色, 又可以check到呢?? 我已經証實左佢兩個月冇黎period. 佢聲稱自己不"樓"都唔準, 有時都兩,三個月先黎一次, 但佢响到做左兩年, 以我所記得, 佢好似不"樓"都一個月一次. 死啦, 我 ...

先下手為強, 炒...........

伯爵府

妳意思係工人已完了一張約,返左印尼回來才m唔準?佢回鄉前有沒有同佢打過避孕針?

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

佢冇返過印尼, 我最驚係佢唔知响邊處搞大左個肚囉.

=====
妳意思係工人已完了一張約,返左印尼回來才m唔準?佢回鄉前有沒有同佢打過避孕針?

男爵府

原文章由 feibear 於 08-1-28 14:46 發表

=====

咁你重唔啦啦淋'炒 " 係你未生得搵過第二個好 d 啵...唔係個肚大 d 就煩啦..

複式洋房

原文章由 feibear 於 08-1-28 14:46 發表

=====

千其唔好比佢知道你知道佢有左, 因為有左而炒是不合法的, 再者,可能要比埋九個月人工, 比一個月錢叫佢即走, 唔好等.

大宅

原文章由 BabyLoo 於 08-1-28 17:35 發表

千其唔好比佢知道你知道佢有左, 因為有左而炒是不合法的, 再者,可能要比埋九個月人工, 比一個月錢叫佢即走, 唔好等.

如果炒佢時, 佢先講話有咗. 咁又炒唔炒得呢 ? 又駛唔駛補九個月人工 ?

男爵府

先炒為上

珍珠宮

平時食野有無唔同, 身型, 心情有無異樣?-( , 只係2個月只可驗尿.

大宅

原文章由 evawa 於 08-1-28 19:04 發表

如果炒佢時, 佢先講話有咗. 咁又炒唔炒得呢 ? 又駛唔駛補九個月人工 ?

口講無憑, 無醫生紙洗物理佢, 我地通知公司都要俾醫生紙啦.......

快妙, 免除後患

大宅

貓狗褓姆

都係即炒啦,越遲越煩呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有懷疑就炒啦,唔好比佢同你講先呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

好媽媽勳章

可吾可以上午再問多次佢,偷拍/錄埋音:

"佢聲稱自己不"樓"都唔準, 有時都兩,三個月先黎一次, 吾係有左bb"

跟住下年就炒佢。如果佢個時先話自己大左肚吾炒得,你就可以以佢'不誠實'or當時'吾知佢大肚'等理由炒佢,吾使比成10月人工佢(當然要比1個月代通知金)
吾知得吾得?

首頁

尾頁

跳至