自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

舊暖爐壞左, 見天氣仲會繼續凍, 要日內再買新暖爐俾囡囡用.

我心水想買陶瓷暖爐或米格熱能電暖爐-->(http://shop.esdlife.com/b5/eshop/00SHOPESDSpecial/Shop2/EItemsDetail2.jsp?ACTION=ADD&eitems_code=HA_Dimplex_Clima1500TLS&emerchant_code=H001)

請問邊隻好d? 我囡囡有濕疹, 唔想買用時會抽乾濕氣既暖爐, 請俾意見我參考, 謝謝!!

大宅

我用緊陶瓷暖風機,ok暖,唔太乾,最緊要佢夠安全,手指仔插唔入。

大宅

我用緊有一塊塊葉個d, 9塊葉, 擺係廳到用都夠暖, 同埋唔係好乾, 我開左幾日都無甩皮, 爆擦個d

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都用緊陶瓷暖風機
主要沖完涼著衫用
夠哂用
長開怕燒~唔知會唔會呢?

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都買左陶瓷暖風機, 覺得都ok!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我都想知邊度好d呀....thx

侯爵府

用緊陶瓷暖風機(用左2年架喇),唔係太乾,又暖,仲會左右搖擺,唔怕吹死一個位太熱,不過最衰冇時間制 ,但有恆溫,太熱會自己停!!

前日買多一部都係$400有找,甘岩見到你個網都有呢個款呀!
http://shop.esdlife.com/b5/eshop/00SHOPESDSpecial/Shop2/EItemsDetail2.jsp?ACTION=ADD&eitems_code=HA_iNNOTEC_IH3271&emerchant_code=H001

[ 本文章最後由 vean 於 08-1-28 21:45 編輯 ]

水晶宮

原文章由 vean 於 08-1-28 21:43 發表
用緊陶瓷暖風機(用左2年架喇),唔係太乾,又暖,仲會左右搖擺,唔怕吹死一個位太熱,不過最衰冇時間制 ,但有恆溫,太熱會自己停!!

前日買多一部都係$400有找,甘岩見到你個網都有呢個款呀!
http://shop.esdlife. ...

我都係用呢個牌子,細size放廁所(須然就唔得 )大既放廳。

男爵府

陶瓷lar...

禁止訪問

環保接龍勳章

禁止訪問

大宅

原文章由 家寶媽咪 於 08-1-29 08:41 發表
我用暖風機,出蒸氣的,我本身有一部都用左6年,其實都OK仲可以用又完全正常呀,見舊都唔用了,收埋當後備。再買新果部唔同牌子$6XX。好處係機身唔會燙手&細部,蒸乾左水唔會消機,當係普通暖風,房100尺都夠暖。 ...

請問係咪熱既放濕機呀 , 係咩牌子呀 , 我都想比較邊款好用

男爵府

點解唔買充油式暖爐..........完全唔乾燥........我2個仔都有濕疹.........所以我選用充油式.

首頁

尾頁

跳至