跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知係唔係bb都係比較like別人讚....
我地用左2日, 佢一做岩就勁讚佢......
就好快就識"請請"啦..

大宅

我阿囡而家1講"恭喜發財"佢就識得兩個手合埋做"請請"嘅動作,好搞笑

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

好多個月已識喇聽.不過一時時做ja

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

咁我都要用"恭喜發財"教吓先............

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

魔童(既係我個女)本身都識請請,不過叫就唔做,唔叫就做,激死:;pppp:
澄澄小公主的家

大宅

婆婆有教雪銘"請請", 佢已經學識, but 做唔做就要睇佢心情.:;pppp:

伯爵府

我都有教呀!!!不過佢唔係次次都肯做...但係工人姐姐教左佢做"抹咀"既動作!!!勁搞笑囉!!!

大宅

而家d bb真係好叻, 仲要識都扮唔唔識.....
激c我地d大人......哈哈

別墅

Same here. He also can do "blink eyes". When we say beautiful eyes, he will keep blinking his eyes, very funny.

原文章由 MLKN 於 08-1-27 16:13 發表
婆婆有教雪銘"請請", 佢已經學識, but 做唔做就要睇佢心情.:;pppp:

伯爵府

原文章由 carrie_1102 於 08-1-27 18:27 發表
我都有教呀!!!不過佢唔係次次都肯做...

同晴晴一樣, 真係冇佢符 :;pppp:

大宅

原文章由 wysz 於 08-1-27 00:53 發表
我阿囡而家1講"恭喜發財"佢就識得兩個手合埋做"請請"嘅動作,好搞笑

same same :lol :lol

別墅

my bb can only do that once a while :tongue:

原文章由 靚靚劉太 於 08-1-28 14:11 發表

same same :lol :lol

大宅

畀面勳章

個仔查實好多野都係一學就識,
不過每次你要佢做番就要睇佢心情,
近排好鬼估惑, 你一鬧佢, 佢就咋傻 ,
然後係咁做 clap the hands, nod the head, step the feet,
係咁氹你, 每次我都比佢逗到嬲唔落

子爵府

我都有教,佢地跟吾跟做吾做好睇心情,

大宅

要讚~~~~
一讚就會做多幾次~

子爵府

原文章由 Angel小茵 於 08-1-30 00:11 發表
要讚~~~~
一讚就會做多幾次~

一讚伴伴就拍手,心情好不停飛吻,就係吾請請

大宅

wa...伴伴好叻wo ...我個囡仲未識"飛吻"..."請請"同"咪眼仔"就是奶奶教佢的...奶奶叫佢做,佢就立即做 ,對住我就:;pppp:

原文章由 伴伴me 於 08-1-30 00:25 發表

一讚伴伴就拍手,心情好不停飛吻,就係吾請請

複式洋房

原文章由 wysz 於 08-1-27 00:53 發表

我熹仔一樣 , 因平時叫佢"請請" / 拜觀音 都會合理拜 .
熹仔 *12月15日* 出世 2.95KGS ;-)

大宅

原文章由 伴伴me 於 08-1-28 22:44 發表
我都有教,佢地跟吾跟做吾做好睇心情,

墨魚仔都係咁, 佢識做, 不過睇心情, 鍾意就係咁做, 唔鍾意就唔鬼睬你.....

首頁

尾頁

跳至