跳至

首頁

尾頁

大宅

我個blog已經post 左一d相了,請問你地有冇邊位既blog已經post左相呢,我想看看呀!!可唔可以留下blog條link呀!!我想一Click就可以看到,一齊分享下!!謝謝!!

洋房

呢個就係我個囡o既blog呀,
裡面有好多我個囡囡o既相架

http://hk.myblog.yahoo.com/dorothy821110
http://hk.myblog.yahoo.com/dorothy821110

子爵府

2011至尊種植勳章

衰鬼..我星期日都唔係屋企呀..盡快整啦..
妳呢..妳有無整到呀??

原文章由 cherylyau_b 於 08-1-27 19:35 發表
我個blog已經post 左一d相了,請問你地有冇邊位既blog已經post左相呢,我想看看呀!!可唔可以留下blog條link呀!!我想一Click就可以看到,一齊分享下!!謝謝!! ...

大宅

咦,乜我地0707有攪半歲生日party咩?
我成日都有上bk架喎,點解我唔知嘅?唔制呀 ,見到你地玩得咁開心,仲有波波池比BB玩添,點解我冇參加到架...:-( :-(

大宅

原文章由 AS_Baby 於 08-1-28 15:05 發表
我成日都有上bk架喎,點解我唔知嘅?唔制呀 ,見到你地玩得咁開心,仲有波波池比BB玩添,點解我冇參加到架...:-( :-( ...

me too

子爵府

2011至尊種植勳章

其實係有一位無乜點上bk 媽咪係自己blog 攪的
唔係係bk 攪
所以未必個個都知

大宅

原文章由 cherylyau_b 於 08-1-27 19:35 發表
我個blog已經post 左一d相了,請問你地有冇邊位既blog已經post左相呢,我想看看呀!!可唔可以留下blog條link呀!!我想一Click就可以看到,一齊分享下!!謝謝!! ...

嗰日影影吓相機無電呀~~ 唔該咁多位mami可唔可以send番有蝦仔嘅相比我呀~~ 唔該哂~~
[email protected]
Welcome to my blog蝦仔媽媽

複式洋房

我post咗喇! 不過我老公影得好蒙呀!

http://hk.myblog.yahoo.com/readypearl-alvin

[ 本文章最後由 cutepekkle 於 08-1-28 23:58 編輯 ]

大宅

原文章由 bebesoky 於 08-1-28 14:23 發表
衰鬼..我星期日都唔係屋企呀..盡快整啦..
妳呢..妳有無整到呀??

整左喇!!但係冇同軒軒影相,因為果日Sunee BB成日都瞓!!都冇乜同其他bb影相相!!

大宅

原文章由 AS_Baby 於 08-1-28 15:05 發表
我成日都有上bk架喎,點解我唔知嘅?唔制呀 ,見到你地玩得咁開心,仲有波波池比BB玩添,點解我冇參加到架...:-( :-( ...

你唔知咩??
咁你有冇報名去1歲生日會??

大宅

原文章由 cutepekkle 於 08-1-28 23:56 發表

http://hk.myblog.yahoo.com/readypearl-alvin

睇左喇!!都唔係好蒙啫!!幾好呀!!

子爵府

2011至尊種植勳章

我今日都攪掂咗喇..
妳都來睇啦..

原文章由 cherylyau_b 於 08-1-29 00:09 發表

整左喇!!但係冇同軒軒影相,因為果日Sunee BB成日都瞓!!都冇乜同其他bb影相相!!

子爵府

2011至尊種植勳章

我都唔覺有問題喎..我留埋言添..

原文章由 cutepekkle 於 08-1-28 23:56 發表

子爵府

2011至尊種植勳章

我send 咗俾妳..睇下收唔收到

原文章由 蝦仔媽媽 於 08-1-28 20:24 發表

嗰日影影吓相機無電呀~~ 唔該咁多位mami可唔可以send番有蝦仔嘅相比我呀~~ 唔該哂~~

複式洋房

sent咗,但收到mail failure message. 你睇下收唔收到?

原文章由 蝦仔媽媽 於 08-1-28 20:24 發表

複式洋房

因為十分蒙ge無post出嚟呀!

原文章由 bebesoky 於 08-1-29 00:19 發表
我都唔覺有問題喎..我留埋言添..

大宅

我都係呀~~ 唔該咁多位mami可唔可以send番有蝦仔嘅相比我呀~~ 唔該哂~~

大宅

Oh i see!咁唔怪之得了!

原文章由 bebesoky 於 08-1-28 20:13 發表
其實係有一位無乜點上bk 媽咪係自己blog 攪的
唔係係bk 攪
所以未必個個都知

子爵府

2011至尊種植勳章

蝦仔媽媽

我send 俾妳既相彈返轉頭
麻煩check 一check 係唔係email 爆咗

大宅

係呀,半歲個次真是唔知。
今次1歲就一早都見有post了,我梗有參加啦,而家都有和cory一齊做緊d籌備工夫。你參加左未呀?

原文章由 cherylyau_b 於 08-1-29 00:10 發表

你唔知咩??
咁你有冇報名去1歲生日會??

首頁

尾頁

跳至