自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

家中的抽抽煙機壞掉了,想買過部新機過年,請問:
1/邊隻牌子好呢?
2/是否轉數越快/大代表抽力越強呢?
3/有自動清洗功能好嗎?
謝謝!

男爵府

原文章由 csk家長jj 於 08-1-28 14:36 發表
1/邊隻牌子好呢?
謝謝!

可以給些寶貴意見嗎?因為我想明天去買,唔該晒

子爵府

千期唔好買自動清洗 好意壞
原文章由 csk家長jj 於 08-1-29 03:15 發表

可以給些寶貴意見嗎?因為我想明天去買,唔該晒

男爵府

原文章由 lok^^b 於 08-1-29 01:05 發表

謝謝妳的意見。

男爵府

我推介你用富士皇, made in Japan, 抽力強, 轉數馬力大, 最重要是超靜,冇自動清洗, 價錢貴, 不過非常直得! 我買了一部也推介比BK member, I have the VIP discount, if you need it, you can pm me.

TTJtmama

原文章由 csk家長jj 於 08-1-28 14:36 發表
1/邊隻牌子好呢?
謝謝!

別墅

點解自動清洗好易壞?可否詳細講下是自動清洗的功能壞咗定成部機壞晒呢?Thanks!
因我睇中一部太平洋的抽油煙機,我貪佢有自動清洗的功能,仲諗住過兩日去買。

原文章由 lok^^b 於 08-1-29 01:05 發表
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

子爵府

我地都係用緊太平洋自動清洗 成日壞 個維修師傅話通常d電路板好容易有問題 而且我覺得清洗得唔係咁乾淨 始終都要自己拆落唻洗過 加個自動清洗功能就貴好多
原文章由 Able 於 08-1-29 14:33 發表
點解自動清洗好易壞?可否詳細講下是自動清洗的功能壞咗定成部機壞晒呢?Thanks!
因我睇中一部太平洋的抽油煙機,我貪佢有自動清洗的功能,仲諗住過兩日去買。

...

別墅

因為我地個size限制咗得27.5cm, 而一般市面的size都是28cm,所以我地無得揀,得樂聲 or 太平洋,有D人話樂聲抽油煙機唔好,我就諗住買Pacific啦,貪佢有自動清洗好似好方便,原來呃人嘅。

咁你是自動清洗的功能壞 定 成部機壞晒呢?

原文章由 lok^^b 於 08-1-29 12:15 發表
我地都係用緊太平洋自動清洗 成日壞 個維修師傅話通常d電路板好容易有問題 而且我覺得清洗得唔係咁乾淨 始終都要自己拆落唻洗過 加個自動清洗功能就貴好多
...

[ 本文章最後由 Able 於 08-1-29 18:16 編輯 ]
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

首頁

尾頁

跳至