跳至

首頁

尾頁

大宅

各位Dadi & Mami,

請準備套厚d既新衫仔比亞仔/亞女過年着...
比個好見議各位, 可以買d暖貼, 貼在衫與衫之間, 我哋昨日去咗清水灣玩, 都頂得順...

但要注意過熱, 所以一定要貼在衫與衫之間, 同埋久不久睇吓, 會唔會過熱, 我就貼在2件衫面...
貼真係暖好多...
推介: 有一款係可以keep 14 hours的...
因有一款係唔熱的...:;pppp:
我一陣都要去買返d...
過年, 最緊要開開心心咁帶亞仔/亞女去"豆"多d利是呀嘛!!!

31/1得10度咋....年廿九都係得12度...可能到時仲低呀!!

出左啦!!!! 初一得10度咋!!!

2月 1日
星期五
9 - 12
oC
85 - 95
%
2月 2日
星期六
11 - 13
oC
80 - 95
%
2月 3日
星期日
9 - 13
oC
70 - 90
%
2月 4日
星期一
12 - 15
oC
80 - 95
%

2月 5日
星期二
12 - 15
oC
80 - 95
%
2月 6日
星期三
11 - 14
oC
70 - 85
%
2月 7日
星期四
10 - 14
oC
60 - 80
%

[ 本文章最後由 Carlsson 於 08-1-31 16:09 編輯 ]
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

子爵府

Thanks for your info.
請問你在哪里買暖貼,咩牌子? 呢牌我同阿囝輪住病到CC下,睇醫生睇到窮!
原文章由 Carlsson 於 08-1-28 15:12 發表
各位Dadi & Mami,

請準備套厚d既新衫仔比亞仔/亞女過年着...
比個好見議各位, 可以買d暖貼, 貼在衫與衫之間, 我哋昨日去咗清水灣玩, 都頂得順...

但要注意過熱, 所以一定要貼在衫與衫之間, 同埋久不久 ...
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

大宅

係"卓越"有得賣, "莎莎"就唔係成日有...
$15/5包 & $25/10包
因為我無係手, 唔知咩牌子, 係日本貨來的...
金色的, 有隻兔仔在袋面, 暖貼都有幾隻的...

同埋10包裝都無貨啦...
我要叫我亞妹去掃貨先, 其實係佢介紹我的...
佢都驚Carlsson仔會冷親...
pokinponi希望妳搵到啦! 最緊要唔好冷親d b...

原文章由 pokinponi 於 08-1-28 15:35 發表
Thanks for your info.
請問你在哪里買暖貼,咩牌子? 呢牌我同阿囝輪住病到CC下,睇醫生睇到窮!
我最鍾意係車車

洋房

原文章由 Carlsson 於 08-1-28 15:52 發表

我要叫我亞妹去掃貨先, 其實係佢介紹我 ...

carlsson 媽
多謝你咁好介紹,我都想不到可以買暧袋用
等我都去卓越睇下先,希望有貨啦

子爵府

原文章由 Carlsson 於 08-1-28 15:52 發表

我要叫我亞妹去掃貨先, 其實係佢介紹我 ...

唔該哂,等我快d去買至得!
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

大宅

的確係好提議...亞女今年可以著厚新衫過年喇!!!

大宅

其實都係我妹妹的好介紹...
又幾好用喎, 咪話比大家知...
因為亞仔/亞女係屋企着咁多衫, 玩唔到, 佢哋都唔鍾意...
同埋過年啦, 最緊要唔好冷親佢哋...

不過我昨日行咗好多地方, 都話無晒貨, 唔知妳們買唔買到呢...
我最後係藥房搵到, 不過係 "白元" 牌, 時間應該無咁長, 不過都熱 (我今朝幫自己 & Carlsson 一人貼咗一個, e+仲熱)...:lol
我要test吓熱唔熱, 其實我公司都好冷...
咁一陣可以去買多2包...
$20/8包 (係大塊裝至熱, 同可以keep耐d)

原文章由 JA3 於 08-1-28 16:47 發表
carlsson 媽
多謝你咁好介紹,我都想不到可以買暧袋用
等我都去卓越睇下先,希望有貨啦
我最鍾意係車車

子爵府

原文章由 Carlsson 於 08-1-29 11:49 發表
其實都係我妹妹的好介紹...
又幾好用喎, 咪話比大家知...
因為亞仔/亞女係屋企着咁多衫, 玩唔到, 佢哋都唔鍾意...
同埋過年啦, 最緊要唔好冷親佢哋...

不過我昨日行咗好多地方, 都話無晒貨, 唔知妳們買 ...

今日係葵芳卓悅買左啦,D 人好似唔洗錢咁搶..好彩..我都買左5包
~~HEHE $18/ 10 片..不過爬覺得貼一塊唔夠..要起碼2塊先OK...

[ 本文章最後由 yp26 於 08-1-30 16:49 編輯 ]

大宅

好多地方都無貨, 不過卓悅話今日先返貨, 妳昨日已買到啦...

原文章由 yp26 於 08-1-30 16:44 發表
今日係葵芳卓悅買左啦,D 人好似唔洗錢咁搶..好彩..我都買左5包
~~HEHE $18/ 10 片..不過爬覺得貼一塊唔夠..要起碼2塊先OK...
我最鍾意係車車

大宅

各位請注意, 初一得10度咋!!!

2月 1日
星期五
9 - 12
oC
85 - 95
%
2月 2日
星期六
11 - 13
oC
80 - 95
%
2月 3日
星期日
9 - 13
oC
70 - 90
%
2月 4日
星期一
12 - 15
oC
80 - 95
%

2月 5日
星期二
12 - 15
oC
80 - 95
%
2月 6日
星期三
11 - 14
oC
70 - 85
%
2月 7日
星期四
10 - 14
oC
60 - 80
%
我最鍾意係車車

男爵府

原文章由 yp26 於 08-1-30 16:44 發表

尋日我係荃灣都買咗一包,係好用等我再買多幾包先得.........

首頁

尾頁

跳至