派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

我囡囡2星期后會在 麥當勞 開生日會.
我想 找攝影師有無介紹

男爵府

please check pm.
原文章由 jacky26589 於 08-1-26 14:46 發表
我囡囡2星期后會在 麥當勞 開生日會.
我想 找攝影師有無介紹

男爵府

好媽媽勳章

想請問一般一個生日party既攝影師收幾錢架?

洋房

I want to know about the information as well? could you pls PM to me ? thanks,

BOBOLUK

男爵府

$500-$600

原文章由 carykwok 於 08-1-28 11:42 發表
想請問一般一個生日party既攝影師收幾錢架?

男爵府

好媽媽勳章

THANKS!你可唔可以pm我你攝影師既contact我呢?

大宅

我都有識的攝影師介紹比你...有興趣pm我....

原文章由 carykwok 於 08-1-29 14:18 發表
THANKS!你可唔可以pm我你攝影師既contact我呢?
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

can someone pm me the photographer information ar? i wnat one for my boy's bday party . thanks

複式洋房

原文章由 spellinbee 於 08-2-11 14:36 發表
can someone pm me the photographer information ar? i wnat one for my boy's bday party . thanks

在我的相簿內,頂部會找到我的聯絡電話和電郵,如合意或有其他問題可直接聯絡我的,謝謝。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

首頁

尾頁

跳至