跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

想買網床, 等阿b可以自己玩多d, 因為公公婆婆太錫阿女, 成日抱住佢, 請問你地有冇好介紹? 邊度買同幾錢? Thanks a lot.

大宅

我0係荷花买0左张Graco,都几好。

別墅

我都係緊呢張. 幾好用呀!

伯爵府

幾錢度呀?? 大約幾時可以用呢??

大宅

我記得好像是$1,300, 我個女識轉身大概4個月開始要。

別墅

我係玩具反斗城買的. 都唔洗$1000.仲有2 Colour

大宅

$399.- baron puppy, 夠平:lol :lol
係栢奇親子中心買, ok woh

複式洋房

That's very good price, may I know where is 栢奇親子中心?

原文章由 IVYCHAN2007 於 08-1-29 22:51 發表
$399.- baron puppy, 夠平:lol :lol
係栢奇親子中心買, ok woh

大宅

as below

$399.- Baron Puppy 28"(w)x39"(l)x30"(h)連腳. 都ok架, 係"arkie Babie & Kid"買的, 係Diamond Hill - Hollywood Plaza 分店(電:3102-0172)買, 係該分店last一張. 不過唔知其他分店仲有冇.
呢張試過如果ok會放係揍b嬸嬸屋企.

我屋企就可能另外買張大d嘅. 係lok fu jusco見到的, 但冇留意係乜牌子, $599.- 31"(w) x 43"(l) x 24"(h)連腳計.

原文章由 Chris1009 於 08-1-30 09:21 發表
That's very good price, may I know where is 栢奇親子中心?

首頁

尾頁

跳至