美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

請問有無人試過好多明星做萬幾蚊15次療程個隻中草藥美白面膜?效果係咪真係好好,因為我好想做.

[ 本文章最後由 yesgina 於 08-2-29 19:36 編輯 ]

洋房

係咪前幾期週刊介紹過, 話陳志雲同霍震寰老婆都去做個隻呀??好似係北角, 我要摷番週刊至知.

但係萬幾蚊, 好貴喎!!!

唔捨得………..

別墅

係呀係呀,麻煩你搵到PM我呀吾該哂...

複式洋房

我都做緊呢隻面膜喎,一個療程15次$6000蚊,平好多.但唔係北角嗰 間,你 唔介意唔係北角嗰 間我就介紹你去啦!!:-P

別墅

原文章由 Ohlala 於 08-1-13 19:29 發表
我都做緊呢隻面膜喎,一個療程15次$6000蚊,平好多.但唔係北角嗰 間,你 唔介意唔係北角嗰 間我就介紹你去啦!!:-P

你係咪肯定係同一隻中草藥美白面膜呀?又會價錢差咁遠嘅?
唔好意思呀,我想問清楚咋

侯爵府

醒目開學勳章

好好?咩嚟? Facial?我無睇雜誌呀,話我知吖!
陳志雲又真係好白滑

禁止訪問

複式洋房

我肯定係同一隻,之前有個同事都係去北角個間,做左一個療程,皮膚靚左好多,膚色仲白交裡透紅同好有光澤.後來佢搵到第二間,但平好多,所以我地成班男女同事都一窩蜂去左幫襯.我自己就買番屋企做,仲平D.............

侯爵府

醒目開學勳章

咁其實係咪一個中藥mask only? 有無中醫睇完皮膚再做treatment?

複式洋房

我今日去做第五次療程,覺得毛孔細左好多,皮膚滑左,但未至於話好白淨,個同事做緊第二次療程,皮膚白淨到好似上海人咁睇落好似無毛孔咁,我只係識咁形容......

複式洋房

無中醫喎,只係敷佢隻mask咋喎,但佢地會睇住我皮膚變化同我溝一隻我既中藥面膜...............

[ 本文章最後由 Ohlala 於 08-1-15 00:33 編輯 ]

男爵府

原文章由 Ohlala 於 08-1-13 19:29 發表

可唔可以pm比我

別墅

Ohlala,麻煩你話我知你做中藥面膜個聯絡方法吖,我都係想試吓.........
我出年結婚,想keep番好啲皮膚

男爵府

好媽媽勳章

Can you please PM me too!!!

複式洋房

You can call 28388808 for more details,I've call them
today to ask for one more set for my sister,but they said I've to wait for one more week.

別墅

我今日打咗去問,佢哋話未有貨,嗰個人好有信心咁話呢隻面膜一定幫到我,又話可以去哂面上啲黃氣黑氣同收毛孔,我叫佢平啲(原價 15次$12000,而家$9600)但佢唔肯,佢話我做完15次後佢收我$25000我都會再做,因為皮膚真係會好靚.......
心思思,我諗我都係想試吓

Ohlala,你係咪買番屋企做?係咪平啲?我好似無聽佢提過喎......

洋房

原文章由 yesgina 於 08-1-16 00:50 發表
我今日打咗去問,佢哋話未有貨,嗰個人好有信心咁話呢隻面膜一定幫到我,又話可以去哂面上啲黃氣黑氣同收毛孔,我叫佢平啲(原價 15次$12000,而家$9600)但佢唔肯,佢話我做完15次後佢收我$25000我都會再做,因為皮膚真係會 ...

Sorry,摷唔番本週刊,
聽落好似幾吸引,如果15次$6000,我諗我都OK嘅,都係$400蚊1次啫,做個普通facial加個collagen Mask 都唔至啦.
等我聽日打去問吓:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

原文章由 yesgina 於 08-1-16 00:50 發表
我今日打咗去問,佢哋話未有貨,嗰個人好有信心咁話呢隻面膜一定幫到我,又話可以去哂面上啲黃氣黑氣同收毛孔,我叫佢平啲(原價 15次$12000,而家$9600)但佢唔肯,佢話我做完15次後佢收我$25000我都會再做,因為皮膚真係會 ...

你係打去北角問定係打去Ohlala度問呀?

侯爵府

醒目開學勳章

想請問是一個full set facial or 一個中藥
mask only?

別墅

佢地話吾係 full set facial,因淨係個mask都要敷50分鐘,我寧願買番屋企自己敷啦....

首頁
12345...11

尾頁

跳至