跳至

首頁

尾頁

複式洋房

anyone of u bought 0/3 baby bed from citybaby??
i just got their call for the price increase... did they really call everybody??
if anyone of u get the call.. pls post!!!!

大宅

我之前一路有 keep 住睇 0/3 baby 的床.
係上星期發現 0/3 baby website, citybaby 同 永安 website 都同時加左價呀.

別墅

我都發現Citybaby裡面既0/3 baby床原價加了,但冇打電話去問特價後幾多錢...

大宅

未加價之前我打去問, 佢地話85折, 我估折扣係無變, 不過原價貴左.

別墅

aiya... 我重未訂丫... 重lum住今個星期六去訂添! 加左價喇?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

citybaby 話16號已經加左價呢/__\
加價之後都係八五折囉.......
貴左好多!
但係都要訂左張先....
佢地仲話其他牌子bb 野會陸續加價啊......話要買就早d 買喎!

[ 本文章最後由 紫冰 於 08-1-30 18:49 編輯 ]

複式洋房

其實我係未加價前已經訂左...
之後0/3加價, citybaby就同我地講要收加左價之後既價錢.... 佢話我要果張係新價既單, 所以要改收加左價既價錢

禁止訪問

大宅

原文章由 landlandhuimama 於 08-1-30 21:16 發表
其實我係未加價前已經訂左...
之後0/3加價, citybaby就同我地講要收加左價之後既價錢.... 佢話我要果張係新價既單, 所以要改收加左價既價錢

嘩, 乜可以咁架... ??
咁都有既... 其實我覺得佢都加得幾多吓呀~

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

唔係麻,我都係月頭訂左,張單係舊價,比左訂金,到時會唔會收我新價架?

別墅

我想問我喺專門店睇中咗張床,佢哋話係新出(A03-NC0154-N),咁唔知除了專門店,邊度會有得賣呢?因為專門店D嘢通常會貴D呀!
Thank You!!!

複式洋房

你可以睇下呢個網址 http://www.citybaby.com.hk/
如果買野OVER HKD1500仲包送貨架!

別墅

Many Thx!!

原文章由 jen08 於 08-2-1 10:08 發表
你可以睇下呢個網址 http://www.citybaby.com.hk/
如果買野OVER HKD1500仲包送貨架!

首頁

尾頁

跳至