嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

1月頭訂左BIRTH, 本來個期係22/1到貨(佢都MARK明要等2-3星期), 咁我都預鬆左一定要等足3星期, 後來個期延到27/1, 跟住又28/1, 今日CHECK又延到31/1, 打去問, 仲話唔答到係咪一定31/1

C, 本來夠奶粉都搞到唔夠啦, 個期唔得就唔好亂預計啦,
錢又預早收晒, 服務就越來越差

子爵府

原文章由 AJ 於 08-1-25 12:08 發表
1月頭訂左BIRTH, 本來個期係22/1到貨(佢都MARK明要等2-3星期), 咁我都預鬆左一定要等足3星期, 後來個期延到27/1, 跟住又28/1, 今日CHECK又延到31/1, 打去問, 仲話唔答到係咪一定31/1

激C人, 本來夠奶粉 ...

係啦....次次訂都係好遲先送到黎....攪到人地失晒預算, 下次唔鬼訂呀
親子王國以外之相冊連結已被刪除

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

都是re-on好,,落單第2天就送

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀,re-on 好,圍返平均每罐都係貴幾元,但,起碼吾使等咁耐

大宅

係呀. 我兩個 b o既奶粉一直都o係 re-on 訂, 雖然佢唔係最平, 但服務可靠有效率.

原文章由 baby-tung 於 08-1-25 14:05 發表
係呀,re-on 好,圍返平均每罐都係貴幾元,但,起碼吾使等咁耐

大宅

我都覺得BIRTH唔知係咪而家多人識左同多人訂左, 我仲記得佢第一次攪集體訂購時. 好有禮貌同交帶, 好準時, 而家要我自己打去幾次先 confirm到幾時, 仲要話到左就有人打比我, 12月尾果次佢地都遲左, 攪到我要去卓越買一罐頂住先, 激死, 越做越差, 我都唔打算再幫襯

男爵府

早幾日我打去birth到問佢有無森永大仔現貨,佢話有,我重問埋佢幾$罐,佢答我$147,咁我就即時上去買la,上到去,佢竟然答我無貨,我同佢講話我啱啱打電話比你,你話有+喎,佢就話只係有細罐裝既細仔,比佢激死,等我白走一場,無就無la,明明無又要話有,比佢玩死................

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

我啱啱係ejp 度訂左森永細仔,好okay 喎!好平,$1320,原裝1盒8罐送貨.服務態度好好,星期六訂,星期三就送到! very good ! 吾驚新年無奶飲 !

原文章由 baby-tung 於 08-1-25 14:05 發表

等待驗證會員

Tabo
我同朋友都有訂過EJP, 但係無箱(明治), 你訂森永有原箱架?

原文章由 Tabo63 於 08-1-25 14:49 發表
我啱啱係ejp 度訂左森永細仔,好okay 喎!好平,$1320,原裝1盒8罐送貨.服務態度好好,星期六訂,星期三就送到! very good ! 吾驚新年無奶飲 !

伯爵府

原文章由 AJ 於 08-1-25 12:08 發表

激C人, 本來夠奶粉 ...

唔係化 ....又改 ,
我又係訂左呢期喎,
卓越冇貨,我要在吉島買貴到死,
BIRTH真係 ~~

大宅

原文章由 kiki523 於 08-1-25 15:05 發表

唔係化 ....又改 ,
我又係訂左呢期喎,
卓越冇貨,我要在吉島買貴到死,
BIRTH真係 ~~

我都o係birth訂過一次, 足足一個月先送貨! 不過果陣阿b未出世, 我就唔擔心, 昨日o係卓悅訂送左黎, 我覺得都幾好, 一個星期內送, 又可以網上俾錢, 唔洗一定俾現金! 而且birth都愈來愈貴, 卓悅都只係貴十幾廿蚊, 所以我唔會再o係birth到訂!!!!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

我之前見人訂都無盒, 打電話落單時都話無盒. 吾知點解送貨時俾左原盒 !

原文章由 AJ 於 08-1-25 14:56 發表
Tabo
我同朋友都有訂過EJP, 但係無箱(明治), 你訂森永有原箱架?

伯爵府

原文章由 草莓芝士餅 於 08-1-25 15:26 發表

我都o係birth訂過一次, 足足一個月先送貨! 不過果陣阿b未出世, 我就唔擔心, 昨日o係卓悅訂送左黎, 我覺得都幾好, 一個星期內送, 又可以網上俾錢, 唔洗一定俾現金! 而且birth都愈來愈貴, 卓悅都只係貴十幾廿蚊, 所以 ...

我剛打去,拒當我黑衣冇錢用,退錢俾我買奶粉,
一D都唔負責任,我仔要奶粉呀 ~~

子爵府

下...唔係麻,我ORDER左1/7果期...佢只係打過一次來
說收左$,貨到再CALL我,聽你地咁講...

等待驗證會員

佢地真係好唔至在:tongue:

原文章由 kiki523 於 08-1-25 15:43 發表

我剛打去,拒當我黑衣冇錢用,退錢俾我買奶粉,
一D都唔負責任,我仔要奶粉呀 ~~

等待驗證會員

Tabo
原來係咁, 咁仲好有箱又同期! 我訂個次就8罐同期, 朋友個d就有唔同限期(都係09年後), 食過都無問題:D

原文章由 Tabo63 於 08-1-25 15:31 發表
我之前見人訂都無盒, 打電話落單時都話無盒. 吾知點解送貨時俾左原盒 !

等待驗證會員

kittypo
我個水係2號

原文章由 kittypo 於 08-1-25 15:55 發表
下...唔係麻,我ORDER左1/7果期...佢只係打過一次來
說收左$,貨到再CALL我,聽你地咁講...

洋房

請問咩係ejp? 個website係咩?

原文章由 Tabo63 於 08-1-25 14:49 發表

子爵府

原文章由 AJ 於 08-1-25 16:01 發表
kittypo
我個水係2號

下... ..我睇返佢...佢網上話1/9果其
要2/4才送貨...足足成個月wor

子爵府

原文章由 AJ 於 08-1-25 16:01 發表
kittypo
我個水係2號

你果水,佢寫要1/31先送呀~

首頁