自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

先申報,我係個爸爸,絕對同情相中幾位"女主角",亦可以話什麼"食得咸魚抵得喝",但點解無人鬧真正"始作俑者"陳冠希?

玩吾玩自拍"4仔"係個人選擇,我no comment;藝人之間既一夜性亦吾係乜野新事物,呢個只係關乎個人品質、教養問題,我亦no comment;但呢個陳冠希拍完呢d"4仔"後冇好好咁"保存"呢d片段,令到幾位"女主角"冇面見人,呢d又係乜呢?佢究竟知吾知咁會對其他人有好大影晌?佢根本吾識尊重別人,做事又不負責任,而家仲走人逃避,所有男人吾應該做既事佢都做晒!簡直不之所謂!!男人之恥!!!

另外希望其他演藝界人仕,好相信佢地對呢d相係真定假、對陳冠希既為人都心中有数,佢地一面否定相片真偽之餘,希望佢地吾好姑息"真正始作俑者"!絕對值得對女主角們加以同情,但如果仲撑呢個男主角,遲早自食其果!!

我討厭而家d傳媒風氣、品德好差,但呢d所謂藝人毫不自律自愛,若繼續撑呢d人,只會令香港演藝界不斷沉淪落去!

[ 本文章最後由 kingking123 於 08-2-1 11:18 編輯 ]

子爵府

原文章由 kingking123 於 08-2-1 11:11 發表
先申報,我係個爸爸,絕對同情相中幾位"女主角",亦可以話什麼"食得咸全抵得喝",但點解無人鬧真正"始作俑者"陳冠希?

玩吾玩自拍"4仔"係個人選擇,我no comment;藝人之間既一夜性亦吾係乜野新事物,呢個只係關乎個人品質、教養問 ...

同意 !
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

你好man呀, 我撐你, 男歡女愛係好普通既事, 如果有女星睇吾開佢過意得去嗎?

娛樂圈已經變質, 英Xd黃色風暴真係要用強水洗底, 而家....吾再buy佢出既碟, 無聲抗議.

原文章由 kingking123 於 08-2-1 11:11 發表
先申報,我係個爸爸,絕對同情相中幾位"女主角",亦可以話什麼"食得咸魚抵得喝",但點解無人鬧真正"始作俑者"陳冠希?

玩吾玩自拍"4仔"係個人選擇,我no comment;藝人之間既一夜性亦吾係乜野新事物,呢個只係關乎個人品質、教養問 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

陳冠希成日做咁多呢d出位野, 係人都知佢係咩為人, 鬧佢都哂氣

子爵府

原文章由 rilak 於 08-2-1 11:29 發表
陳冠希成日做咁多呢d出位野, 係人都知佢係咩為人, 鬧佢都哂氣

係呀, 佢個格咁衰,佢有乜野做唔出, 呢d相碎料

珍珠宮

成件事個個都有唔o岩...........只係多多定少少

Btw, 點解樓主凸登要開新a/c鬧

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得你講得有道理,其實都有好多人話佢衰,只不過佢無D女主角嘅清白咁有爭議性,係人都認為男主角衰賤cheap。

依家我覺得如果佢返嚟香港,唔只會俾人鬧,仲可能有人對付佢,因為一切皆因佢而起。

侯爵府

exactly what I think....waste time and "air"

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

申報申報....我由始至而家都係罵緊個男事主... 反而d女事主係值得同情既... 我見好多媽咪立場都差不多... 樓主你何出此言呢???

男爵府

醒目開學勳章

樓主, 講得好呀!身為一個男人, 都咁懂得從保護女性既角度去講...

禁止訪問

珍珠宮

原文章由 Elefant老婆 於 08-2-1 11:35 發表
我覺得你講得有道理,其實都有好多人話佢衰,只不過佢無D女主角嘅清白咁有爭議性,係人都認為男主角衰賤cheap。

依家我覺得如果佢返嚟香港,唔只會俾人鬧,仲可能有人對付佢,因為一切皆因佢而起。 ...

如果要數d女主角.. 頂多米:愛得傻, 玩得過份, 不理後果..... 但尼d都係講得合情合理.... 將來面對壓力既始終都係佢地... 而家冇乜野望...望捉到個主謀人... 男主角快d返來解畫...:;pppp: :;pppp:

民房

冇錯,呢種咁無品既人鬧黎都哂氣,但呢件事上面如果而家差人求其拉左個人就想當了事、大家只係一面倒咁鬧post相果個人(佢當然抵鬧!),而冇狠批男主角,實在太便宜左佢!!

究竟奇拿同佢有冇關係都係未知之數, 話吾定佢或者佢身邊d所謂死黨就係奇拿!!

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

唉....反而好多女人唔係咁諗,
仲踩多兩腳,話d女事主抵死,
自殺都話唔抵可憐喎!:(

原文章由 AA媽媽 於 08-2-1 11:37 發表
樓主, 講得好呀!身為一個男人, 都咁懂得從保護女性既角度去講...

民房

原文章由 tkkmama 於 08-2-1 11:37 發表
申報申報....我由始至而家都係罵緊個男事主... 反而d女事主係值得同情既... 我見好多媽咪立場都差不多... 樓主你何出此言呢??? ...
hahaha...我都知有好多媽咪都鬧緊個男主角,我只係睇返呢幾日傳媒既報導,甚少人(尤其是演藝人)出聲鬧佢,攪到條氣有d吾順姐.....明白佢地立場係"否定相中人=藝人",但連最基本有良心dd既批評都吾多見,唉..........

水晶宮

冠希就唔使講, 一出道時已咀妙妙, 無禮貌, 溝女王.........:tongue: :tongue:
太衰d人費事講佢, 現一出事即飛走了....!!

原文章由 麟媽媽 於 08-2-1 11:47 發表
唉....反而好多女人唔係咁諗,
仲踩多兩腳,話d女事主抵死,
自殺都話唔抵可憐喎!:(
自由太多會令世人失去平衡

民房

BUT WHY DO YOU THINK THOSE PHOTOES ARE REAL???

首頁

尾頁

跳至