親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近有無人去過海泉灣浸溫泉呀?
d水夠唔夠熱?
裡面飲食有沒有推介?

大宅

室內係完全無問題,室外上水就要浴袍,佢有得租,連小童都有!溫泉內有中菜都唔錯喎,值得一試!

大宅

租的浴袍上水就會濕, o甘係o米好似其他溫泉d池邊有好多乾毛巾o甘,可以不斷更換?

另酒店附近有無便利店之類?因為要帶5歲囝囝去,如果有乾糧賣,可以帶少d野。
請指教。

大宅

我12月31日去完.
果晚都幾凍得12。左右,露天溫泉就夠熱,但只開一小部份,所以室內就好多人,室內唔係個個都夠熱,覺得上係係一個好多人既泳池.
乾毛巾要係更衣室入面取,行出行入好唔方便,去一次就夠.
酒店有一間便利店,有少量乾糧賣.

大宅

我都plan緊同一班朋友去... 不過因為我哋想租別墅, 唔知大家喺邊度買package嘅呢?

原文章由 Ivy18018 於 08-2-1 14:04 發表
我12月31日去完.
果晚都幾凍得12。左右,露天溫泉就夠熱,但只開一小部份,所以室內就好多人,室內唔係個個都夠熱,覺得上係係一個好多人既泳池.
乾毛巾要係更衣室入面取,行出行入好唔方便,去一次就夠.
酒店有一間便利店, ...
Our anniversary[br]

大宅

今日報左團, 2月14日跟中旅去海泉灣兩日遊, 大人$8xx, 小童唔佔房$5xx, 直航船, 包五餐, 溫泉入場兩次, 我一家四口都覺得ok, 因為唔駛煩!

OnHo

原文章由 小bon 於 08-2-1 17:06 發表
我都plan緊同一班朋友去... 不過因為我哋想租別墅, 唔知大家喺邊度買package嘅呢?

大宅

好媽媽勳章

我19/1去完, 8大3小, 玩2日1夜, 住別墅, 在魚人碼頭''入面間"小魚仔"食晚餐, 好味! 最好食係皮蛋瘦肉粥, 好綿, 好好食! 鵝la飯都好食, 值得推介!

原本想係day 2下午去酒店下面間''茶米香''食朝州菜, 但巳休午市, 轉去西菜廳食, 估唔到都好好食, 特別好食係pizza & 咖哩, pizza只賣$45, 好抵食!

便利店有薯片, 蝦條, 杯麵, 雪糕, 雪條, 甜筒, 餅乾, 糖, 朱古力, 罐裝飲品....

[ 本文章最後由 candyPo 於 08-2-5 13:45 編輯 ]

大宅

THANK YOU!

大宅

請問你報邊間呢?

原文章由 OnHo 於 08-2-2 21:27 發表
今日報左團, 2月14日跟中旅去海泉灣兩日遊, 大人$8xx, 小童唔佔房$5xx, 直航船, 包五餐, 溫泉入場兩次, 我一家四口都覺得ok, 因為唔駛煩!

OnHo

大宅

HI,

我報中x, 因為平過康x!雖然d團餐無後者咁好, 但因為我兩個仔仔都唔係點食野, 所以揀間經濟d!
今日去完返黎, 唔錯呀, 一家四口去, 跟團係平過買package! 仲可以浸兩次溫泉, 又有時間玩水上單車!

OnHo

原文章由 sally1 於 08-2-14 11:42 發表
請問你報邊間呢?

首頁

尾頁

跳至