美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

效果好唔好架?幾多 $ ?可否介紹呀? 唔該晒!

水晶宮

2023年兔年勳章

我都想知!

複式洋房

原文章由 darbie 於 08-1-28 17:41 發表
效果好唔好架?幾多 $ ?可否介紹呀? 唔該晒!

我打算年三十晚去做, $3800, 效果未知

大宅

好媽媽勳章

咁整左之後個咀係咪一路唔甩色

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

吓, 你年三十先做, 我聽人講初初做頭個幾日吾見得人架,會好似豬嘴咁腫架, 除非你吾去拜年啦, 如果吾係你要三思呀

複式洋房

我整開植眉果間都有得做呀
不過好似吾使$3800咁貴喎
有一次我見佢個客係柔左唇
不過我覺得佢隻色太紅啦,
我以為佢查左唇膏呀
我覺得淡d自然d好d呀

複式洋房

原文章由 mimikitty28 於 08-1-31 10:13 發表
吓, 你年三十先做, 我聽人講初初做頭個幾日吾見得人架,會好似豬嘴咁腫架, 除非你吾去拜年啦, 如果吾係你要三思呀

真是腫到好似豬嘴一樣, 要帶住口罩離開, 不過我初一,二,三都不用出街, 不用見人, 可以安心留在家中休養. 不過我老公看到我個豬嘴樣, 足足笑左5分鐘

洋房

原文章由 深井媽咪 於 08-2-7 14:20 發表

真是腫到好似豬嘴一樣, 要帶住口罩離開, 不過我初一,二,三都不用出街, 不用見人, 可以安心留在家中休養. 不過我老公看到我個豬嘴樣, 足足笑左5分鐘 ...

好搞笑呀你o地~
好想快d知個效果

複式洋房

回覆 #1 k270879 的文章

真係腫到一孖潤腸咁o家,成只Q太郎咁比亞女笑到傻咁制, 唯有係咁用冰墊等佢無咁腫至得, 不過都會nut皮o家, nut完就自然好多喇...

洋房

原文章由 kat2006 於 08-2-9 01:34 發表
真係腫到一孖潤腸咁o家,成只Q太郎咁比亞女笑到傻咁制, 唯有係咁用冰墊等佢無咁腫至得, 不過都會nut皮o家, nut完就自然好多喇...

要幾耐先至消腫同埋nut晒皮o架??
柔唇可以keep幾耐, 同埋係咪唔洗再搽唇膏咁呀?

複式洋房

一星期內會nut哂, 開頭個唇會比較乾要搽潤唇膏, 我個唇係比較無乜血色同黑黑哋, 所以柔完后有一層淡粉紅色咁望落無咁病樣, 至今一年到, 唔知其他mami情況點呢?

原文章由 k270879 於 08-2-9 11:22 發表

要幾耐先至消腫同埋nut晒皮o架??
柔唇可以keep幾耐, 同埋係咪唔洗再搽唇膏咁呀?

男爵府

BK Milk勳章

我都想試柔唇. 但好驚會甩色...
因我朋友試過柔眉(不是柔唇), 幾年後已甩色的. 每日都要化妝, 唔化妝, 佢話唔見得人喎...

複式洋房

原文章由 深井媽咪 於 08-2-7 14:20 發表

真是腫到好似豬嘴一樣, 要帶住口罩離開, 不過我初一,二,三都不用出街, 不用見人, 可以安心留在家中休養. 不過我老公看到我個豬嘴樣, 足足笑左5分鐘 ...

大宅

柔唇痛唔痛gah?

首頁

尾頁

跳至