自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

惠康係店內出咗通告自2月17日後停止自備膠袋現金回贈,有無攪錯?

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 mos2468 於 08-2-18 01:08 發表
惠康係店內出咗通告自2月17日後停止自備膠袋現金回贈,有無攪錯?

惠康?? 點解我從來唔覺佢有呢樣野既??

大宅

17日前都冇左啦:;pppp:
百佳就變左加分好耐喇

大宅

原文章由 mos2468 於 08-2-18 01:08 發表

metoo

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

男爵府

今日去買先知!

而家買野自備購物袋, 張單會印有一個標誌, 儲夠
60張 呢D單據就可以免費送你一個環保購物袋!
:;pppp: :;pppp: :;pppp:

[ 本文章最後由 annexli 於 08-2-18 02:26 編輯 ]

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 annexli 於 08-2-18 02:24 AM 發表
今日去買先知!

60張?!!!!!不如唔好要,區議員有時會免費送環保購物袋俾居民啦!
盡我一己之力,發放正能量!

公爵府

好媽媽勳章

我通常是送貸,所以無膠袋錢回贈
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

男爵府

原文章由 召藥師 於 08-2-18 02:54 發表

60張?!!!!!不如唔好要,區議員有時會免費送環保購物袋俾居民啦!

我都係咁話, 60 張咁多 :;pppp: 幾時先得o黎儲到咁多, 一日儲一張單都要儲兩個月, 你估個袋好值錢咩, 根本就無心支持環保.

大宅

原文章由 annexli 於 08-2-18 02:24 發表
今日去買先知!

佢d野越黎越唔抵買
儲一年都唔知換唔換到一個:;pppp:

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

惠康係店內出咗通告自2月17日後停止自備膠袋現金回贈,有無攪錯?:-x :-x :-x

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我16號去都仲有, 賺左一毫子
60張單換一個環保袋? 無野下話.......去apita唔知10個定20個chop, 我都嫌煩!
原文章由 臭八婆 於 08-2-18 09:13 AM 發表
儲印花不如自己買個無咁嬲,小小小小小小小小恩小小小小小小惠
重衰過同佢乞,好今日開始杯葛佢唔鬼幫襯佢,

公爵府

好媽媽勳章

搞錯呀
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

珍珠宮

連我都覺煩...一日一張都要六十日啦... 第一張可能開始甩色咯...:;pppp: :;pppp: 又係d縮數野..

水晶宮

畀面勳章

原文章由 mos2468 於 08-2-18 01:08 AM 發表

子爵府

其實有冇回贈﹐我地都應自己支持一下環保。 我一向都冇理哩類回贈和印花﹐冇就算﹐有就當額外的禮物:-|
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

子爵府

原文章由 Charlotte_mom 於 08-2-18 09:19 發表
我16號去都仲有, 賺左一毫子
60張單換一個環保袋? 無野下話.......去apita唔知10個定20個chop, 我都嫌煩!

印象中, 好似寫住「每消費$25 而不需膠袋得 1 個印花」。 60 個印花給你一個環保袋。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

男爵府

又係喎

有時佢地都冇減唔要膠袋錢比我添呀

原文章由 tkkmama 於 08-2-18 14:22 發表
連我都覺煩...一日一張都要六十日啦... 第一張可能開始甩色咯...:;pppp: :;pppp: 又係d縮數野..

大宅

咁即係要買$1500($25x60)才送一購物袋

又即係個袋值$6(60x$0.1)

以後多D去華記喇
次次我都計好$25一個單位, BYOB去賺佢一毫子 雙得益章

原文章由 jk67jk 於 2008/2/18 14:48 發表

印象中, 好似寫住「每消費$25 而不需膠袋得 1 個印花」。 60 個印花給你一個環保袋。

首頁

尾頁

跳至