自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

雖然陳生係著過草,但係佢都係承認(雖然唔到佢唔認)自己所做過既野,佢唔講中文,係因為佢中文無英文咁好,可能唔流暢,佢可能驚比人話佢講大話,搵藉口等等,所以我好理解佢用英文既....我個人覺得o者,同埋佢開口承認,又叫人原諒佢等等,我覺得佢有誠意過天真女囉,呢d應該係佢自己既真心話黎既,反而天真女果d擺明係公司既犒,佢照住講,仲要加埋個淫樣,對比陳生果個c樣,我會原諒陳生多d:;pppp: :;pppp: :;pppp:

[ 本文章最後由 yst424 於 08-2-21 16:54 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

原文章由 yst424 於 08-2-21 16:01 發表
雖然陳生係著過草,但係佢都係承認(雖然唔到佢唔認)自己所做過既野,佢唔講中文,係因為佢中文無英文咁好,可能唔流暢,佢可能驚比人話佢講大話,搵藉口等等,所以我好理解佢用夜文既....我個人覺得o者,同埋佢開口承認,又叫 ...

我都係咁話,edc係有誠意好多.
亞嬌出黎講係同廣告商交代.
mani仲話:亞嬌因禍得福, 接左x千萬廣告, 4月開演唱會....ect.
毫無悔意!!!
咁好?! 叫佢影多d淫照啦!!!

複式洋房

阿嬌真係比個經理人害死!

大宅

係, 起碼佢肯認 d 相係出自佢手

大宅

mani話因禍得福呀,咁真係叫佢影多d喇,拍埋4仔囉,揚威海外呀:;pppp: 接左幾千萬廣告,開演唱會,講o者,佢講咩都得啦,就算開左演唱會,全場滿座,或者d飛係佢地派唔係賣既o者,佢地講咩,無人知架

原文章由 LengLeng 於 08-2-21 16:09 發表

mani仲話:亞嬌因禍得福, 接左x千萬廣告, 4月開演唱會....ect.
毫無悔意!!!
咁好?! 叫佢影多d淫照啦!!! ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

edc
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 yst424 於 08-2-21 16:01 發表
雖然陳生係著過草,但係佢都係承認(雖然唔到佢唔認)自己所做過既野,佢唔講中文,係因為佢中文無英文咁好,可能唔流暢,佢可能驚比人話佢講大話,搵藉口等等,所以我好理解佢用夜文既....我個人覺得o者,同埋佢開口承認,又叫 ...

Agree

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 LengLeng 於 08-2-21 16:09 發表

毫無悔意!!!
咁好?! 叫佢影多d淫照啦!!! ...

一間不知所謂的公司自然會有一些不知所謂的高層
一些不知所謂的高層就自然會有一些不知所謂、亂七八糟的員工:sick
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

阿嬌 :;pppp:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

agree

民房

edison 講得好 好有誠意道歉
我支持edison !
英x由高層至歌首都很低劣 :;pppp:
go to hell

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得陳生ok啦, 都退出娛樂圈囉!! 邊個夠膽話自己一生都冇做錯事, 呢次對佢黎講係一個好大既教訓!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

edc 及其班底..............看了阿g及其班底的做法,惹來惡罵, 你估edc傻的嗎? 當然是換個180度的做法~~唔通阿g衰左還照跟嗎?

伯爵府

edison 好野,講得好又有誠意

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係咁諗, 其實佢都係影比自己睇, 無諗過會'漏'左d相出去, 不如大家原諒佢啦. 反而我覺得d女真係好不知所謂, 我睇左隻CD,
幕前個個扮純情, , 原來背後個個姣成咁.

原文章由 bkfans 於 08-2-21 16:46 發表
咪係. 佢只不過係衰咸濕同蠢啫, 呢個世界又咸濕又蠢既男人真係恆河沙數啦.

對一個後生仔黎講, 今次既教訓實在好大. 佢道歉得都好有誠意, 大家就算數啦. ...

大宅

都講過,牛唔飲水唔捺得牛頭低,天真女唔肯影既,陳生迫唔到佢既,其實如果陳生再唔放個心,好有誠意地請求原諒,都無所謂架,因為佢都退出娛樂圈咯,不過之前比阿fil出黎講一講,d人覺得佢似受害者,將一切一切既罪名推晒落去陳生度,講真,人地當時拎住枝槍叫你除衫望住鋼頭扮high咩,所以我覺得,陳生唔係照犒讀既,應該全部係真心話黎既.

原文章由 晴B媽 於 08-2-21 16:51 發表
edc 及其班底..............看了阿g及其班底的做法,惹來惡罵, 你估edc傻的嗎? 當然是換個180度的做法~~唔通阿g衰左還照跟嗎?

侯爵府

edison 有誠意好多

天真嬌.........

大宅

黑鮑嬌

大宅

個"朵"好勁

原文章由 redred1211 於 08-2-21 17:00 發表
黑鮑嬌

首頁

尾頁

跳至