自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題. 因我打去一d旅行社問,佢話不接受hk人book,而入場券是要分別買的,是嗎?

有沒有媽咪可以比d意見我,disney及hollywood兩間酒店,邊間比較啱有5歲小朋友&4個月大bb(我的小朋友)住呢? 同埋dinner buffer又點?

thanks!!
MamaKate

大宅

原文章由 Mamakate 於 08-2-25 16:30 發表
如題. 因我打去一d旅行社問,佢話不接受hk人book,而入場券是要分別買的,是嗎?

有沒有媽咪可以比d意見我,disney及hollywood兩間酒店,邊間比較啱有5歲小朋友&4個月大bb(我的小朋友)住呢? 同埋dinner buffer又點?

tha ...

大宅

SORRY, 1830830

原文章由 interasian01 於 08-2-25 16:39 發表

大宅

畀面勳章

你可以打1830830直接訂房, 最平Hollywood hostel package係($1488.-園林景, 包1間房+ 2個大人自助餐), (+$100海景)(+$200樂園景, 可以係房睇煙花), 佢哋d房有1張king size Bed (6尺) or Double Bed 2張(每張4尺), 如果你有個5歲小朋友, 我覺得你應該book hollywood hotel, 因為間房有micky圖案, 小朋友會開心d, 同埋你有個4個月BB, 你可以request BB床(免費)架~
詳細情形, 你可以打電話去問架~~

原文章由 Mamakate 於 08-2-25 16:30 發表

tha ...

複式洋房

回覆 Mamakate 的文章

Hi,
你可到中銀旅遊或中國旅行社book.
:wave:

首頁

尾頁

跳至