自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有個朋友原本係1月頭預產期,但臨預產期大約1個月前,有個女人打比佢,問我朋友與''賤男''乜關係?我朋友先知道自已被呃,朋友問個賤男,佢竟直認不諱.仲話比我朋友知,有個半歲大仔.我朋友跑出公園大喊.喊完返到屋,個賤男人求願諒,朋友心軟,但在這幾天裡,我朋友都收到個賤男人個老婆電話,而我朋友都有同個女人傾...

幾日後,朋友突然肚痛生bb,通知賤男,賤男亦有買野食探我朋友,但出院時,打極電話揾賤男,賤男熄左電話,揾唔到,抱住個仔返到屋企,只見d櫃入面d$同錶唔見哂!我朋友只能不斷send sms比賤男.跟住我朋友好慘,冇la la比個男人呃左感情、呃生左個仔、仲要比屋企人埋怨...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

騙財騙色

侯爵府

我朋友之前有同過所謂62,99講過電話,個pk 99話叫我朋友放過佢個仔,我朋友只想攞返d $,但個pk哎吔99cut我朋友線.
跟住我朋友報警,警察話做唔到d乜?我朋友揾到份工,正想堅強既時候,個賤男不斷sms揾我朋友,我朋友心軟,仲同個賤男同居,仲跟賤男返屋企見''62'',''99'',''個女人'',''賤男個仔''.當然鬧交收埸,亦係咁,我唔理li個朋友,上星期,我朋友打電話比我,話比賤男打,仲咀都又損又瘀,比d隔離屋人知,我朋友喊住走...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

個男既打女人, 已經可以報警啦!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個賤男攞左你朋友好多錢嗎??

子爵府

你應該post 個賤男中文全名俾大家認識 吓 !

有冇佢相片睇, 可以俾大家幫手揾佢出來 . 一點責任感都沒有 !
真係超級賤人 !
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

男爵府

你朋友生完之後,返到屋企唔見錢及首飾,咁即係被人盜竊啦!咁仲唔可以報警?唔係啩!
你朋友個case,好似我朋友。個賤男有冇嘢做?以前係咪做保險的?

侯爵府

跟住個賤男居然打電話話我朋友唔啱,我朋友仲想比機會個賤男...發展到今個,我朋友收到警察通知,知道有個女人押左既其中2隻錶.先至晴天霹靂知道,個賤男同個女人夾埋.但又做到d乜野.(我朋友之前比個賤男氹過會(燒)案,我朋友之前又改過口供,焗住同d警察講,話個賤男人比返我朋友)

e+我朋友正準備抱住個仔,上去個賤人屋企嘈.但我知嘈都冇用...

侯爵府

原文章由 starry^.^ 於 08-2-29 20:49 發表
個男既打女人, 已經可以報警啦!!

但已過了1段時間,我朋友有還手...

侯爵府

原文章由 appleyuen 於 08-2-29 20:49 發表
個賤男攞左你朋友好多錢嗎??

大約20萬.

男爵府

醒目開學勳章

侯爵府

原文章由 芝達 於 08-2-29 20:54 發表
你朋友生完之後,返到屋企唔見錢及首飾,咁即係被人盜竊啦!咁仲唔可以報警?唔係啩!
你朋友個case,好似我朋友。個賤男有冇嘢做?以前係咪做保險的? ...

no,話裝修阿頭,仲係做幾份工wor...

子爵府

'e+我朋友正準備抱住個仔,上去個賤人屋企嘈."

會唔會連個仔都俾人搶走 ! :evil:
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 twchung 於 08-2-29 08:53 PM 發表
你應該post 個賤男中文全名俾大家認識 吓 !

有冇佢相片睇, 可以俾大家幫手揾佢出來 . 一點責任感都沒有 !
真係超級賤人 !

係啦 !介紹下佢比大家認識啦 。
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

侯爵府

我好怕我朋友上去佢屋企,會比佢成個變態家庭打,佢明天請假,預備上去la~~!!!

侯爵府

原文章由 sonic04 於 08-2-29 20:59 發表

係啦 !介紹下佢比大家認識啦 。

我怕咁post,朋友知道會介意.

侯爵府

原文章由 朗仔 於 08-2-29 21:00 發表

我怕咁post,朋友知道會介意.

但我朋友冇上bk,只怕佢d fd知li件事.

伯爵府

明知山有虎仲要抱埋個仔上去

不如叫埋記者上去攪大佢啦!

原文章由 朗仔 於 08-2-29 21:00 發表
我好怕我朋友上去佢屋企,會比佢成個變態家庭打,佢明天請假,預備上去la~~!!!

侯爵府

個賤男cheap到呃我朋友個出世紙簽佢名;佢d所謂哎地''62'',''99'',見都冇見,連一句都冇問個bb點?

伯爵府

咁你仲將件事post出嚟?

原文章由 朗仔 於 08-2-29 21:01 發表

但我朋友冇上bk,只怕佢d fd知li件事.

首頁

尾頁

跳至