跳至

首頁

尾頁

別墅

\\\deleted

[ 本文章最後由 cyanliu 於 08-3-1 13:16 編輯 ]
http://lilypie.com]
http://www.fotop.net/cyanliu

大宅

I think I can help on a/c related issues.

別墅

..,,,,,,,,,,,,,deleted

[ 本文章最後由 cyanliu 於 08-3-1 13:18 編輯 ]
http://lilypie.com]
http://www.fotop.net/cyanliu

男爵府

[/// deleted ]

[ 本文章最後由 sofiamama 於 08-3-1 13:26 編輯 ]

複式洋房

有咩幫手, 隨便分負.....

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

Dear all:
Something news will be announce on Monday!
請留應意標題!

Thanks all!

大宅

我黎報到, 有咩可以幫手呢??

公爵府

親子王國15週年勳章

1. 我見5月媽媽會說搞生日會多過50個家庭可找sponsor贊助禮物的。
2. 5月媽媽會post左搞生日會的流程,我們可以參考下。

1)預訂/搵場地
2)
做預算/收錢/計數
3)
搵贊助商送贈品 (huggies, fitti, babymo, babystudio......)
4)
運輸 (取贊助商禮品)
5)
負責聯絡 (分組形式, 例如:每組10family一個做組長)
6)
banner (有需要嗎 ?)
7)
生日蛋糕
8)
抽獎 / 交換禮物
9)
攝影師 (搵熟人/ 搵專業,my baby face ??)
10)
大會司儀/搞氣氛
11)
集體遊戲/播放DVD安排 (如有)
12)
雜務 + 經驗搞手做顧問 + back up

3.其實我地book金鑽是要150大人or200大人?如果我地唔夠人,會否有其他地方或eaton其他廳呢?我見6月媽媽選擇這廳:時間 : 200868(星期日) 下午,地點 : 逸東酒店彌敦廳,價錢 : 成人每位$128再加一服務費
逸東酒店提供的資料:兒童生日派對
打算為閣下摯愛的孩子送上一份生日驚喜! 逸東酒店特別為您設計了多款『生日派對套餐』,
以供選擇:價錢:
每位由HK$128 (預算人數需三十位起,
另加一服務費)
時間:
下午一時至下午三時半)
連串優惠源源送上:
-
繽紛汽球會場佈置
-
免費背景版用字(英文)
-
精選茶點自助餐
-
派對期間無限量汽水、鮮奶、橙汁、咖啡及茶供應
-
贈送生日蛋糕(三磅)
-
兒童遊戲天地
-
贈送派對小玩意
-
派對期間免費播放卡通
Children Birthday Party Menu A
YUMMY SALAD
美味沙律
Fresh Fruit Salad with Assorted Cold Cuts
鮮果凍肉沙律
Corn and Pineapple Salad
粟米菠蘿沙律
KIDS FAVOURITES
兒童至愛
Chicken Wings “Terriyaki”
日式燒雞翼
Deep-fried Fish Fillet
吉列魚柳
Assorted Finger Sandwiches
雜錦手指三文治
HEARTY PASTA AND RICE
特色意粉及炒飯
Fried Rice with Pineapple and Diced Chicken
菠蘿雞粒炒飯
Spaghetti Bolognese
肉醬意粉
VEGGIE SNACK
田園小食
French Fries
炸薯條
Deep-fried Ring Onion
炸洋蔥圈
ALL URING DESSERT
美味甜品
Jelly Candies
啫喱糖
Red Bean Pudding
紅豆布甸
Caramel Pancake
焦糖班戟
HK$128 + 10% service charge per person
(A minimum booking of 30 persons is required)

大宅

Thanks BBG1,
Our announcement on Monday is also about this children birthday party package!
I will contact Eaton Sales for about this package!
and about 可唔可以book到金鑽廳,要睇人數有幾多!

大宅

WHAT CAN I HELP??

男爵府

原文章由 violetbb 於 08-3-2 01:21 AM 發表
WHAT CAN I HELP??

現正有mama攪場地,星期一到開始報名!
代場地方面確定,就会攪d细節.........
到時会徵義集工mama!
到時記住報名幫手呀......

複式洋房

複式洋房

原文章由 TSZYUI 於 08-3-2 01:31 發表

現正有mama攪場地,星期一到開始報名!
代場地方面確定,就会攪d细節.........
到時会徵義集工mama!
到時記住報名幫手呀......

請問係邊到報名啊!

大宅

亞寶....

如果有咩幫手就通知我啦, 因為我是幫人做婚宴化妝, 好多時晚宴上情序我都會幫客人安排, 但bb的生日就未做過:lol, anyway有咩要幫就出聲啦!

大宅

我做幼兒園的,好多時都要攪活動,都算有d經驗,一起為bb籌備1歲生日會啦

男爵府

原文章由 肥豬B 於 08-3-2 01:44 AM 發表

請問係邊到報名啊!

遲d先呀!

別墅

I am full time mom
can I join your group for help

大宅

Dear all:
Today News,
Have some information about the Eaton children birthday party package are as follow:
Menu A,$128+10%(If we choice this one,we can't have 金鑽廳),只可book彌敦廳!
Menu B,$158+10%
Meun C,$188+10%
*VIP(一定要朗豪咭)---頭24位有85折,另+10%
另外,Sales姐姐話children birthday package其實係for一D大個D嘅小朋友嘅,所以,D食物係Kids menu嚟,coz 係for 小朋友食!
but 如果我哋唔介意都可以揀嘅!
金鑽廳minimum charge is $35000!
and 之前嘅$175 net price package for us,VIP 無優惠!
If 大家要金鑽廳$128+10%(即是6月mami可能book嗰個package ar),就唔洗考慮喇,
$188+10%--貴,兼食魚手指:;pppp: ,I think 都唔洗諗喇!
So,we can choice $158+10% or $175,
but 其實價錢係一樣!
and any comment for this?

[ 本文章最後由 meredo 於 08-3-3 12:09 編輯 ]

複式洋房

請問金鑽廳和彌敦廳分別大嗎?我是報名幫手,曾做婚宴司儀,但BB會我就未試過,也可做其他工作。

首頁

尾頁

跳至