自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

各位家長朋友,如你的子女,年齡於 2歲半 至 4歲;性格開朗,活潑主動,能言善辯, 樣子精靈可愛,同時擁有健康的外型。請不要猶疑,即刻將子女的相片、出生日期,姓名及聯絡電話, e-mail 到以下 :[[email protected]][email protected][/email]

大宅

原文章由 bkeditor 於 08-2-26 15:44 發表
各位家長朋友,如你的子女,年齡於 2歲半 至 4歲;性格開朗,活潑主動,能言善辯, 樣子精靈可愛,同時擁有健康的外型。請不要猶疑,即刻將子女的相片、出生日期,姓名及聯絡電話, e-mail 到以下 :[email protected] ...

是否男/女都得?
人人常歡笑 不要眼淚掉

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問啱啱 5 歲得唔得

原文章由 bkeditor 於 08-2-26 15:44 發表
各位家長朋友,如你的子女,年齡於 2歲半 至 4歲;性格開朗,活潑主動,能言善辯, 樣子精靈可愛,同時擁有健康的外型。請不要猶疑,即刻將子女的相片、出生日期,姓名及聯絡電話, e-mail 到以下 :[email protected] ...

公爵府

5歲得唔得(twins),身型似4歲.OK ma ?????

子爵府

我個仔差兩個月先2岁半, 得唔得...
但有齊你講既條件....
至於能言善辯, 点先算係呀...
佢講一啲啲野ok咋喎....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔3歲,我e-mail俾你啦,幾時有答覆?

複式洋房

我囝囝三歲, o岩o岩send了e-mail啦!!!
唔知收唔收到呢??

是用以下電郵send的。

[email protected]

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Ok

大宅

我都send o左,收唔收到, thanks

男爵府

Please check email ! Thanks !

大宅

我都 send 了唔知道收唔收到呢 ?

e-mail [email protected]

thx

複式洋房

我都 send 左啦, 唔知收取未呢 ?

男爵府

pls check mail

大宅

Please check email ! Thanks !
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

SEND左E-MAIL喇!

子爵府

sent already, thanks!

子爵府

有冇人會去casting呀?

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-2-29 22:30 發表
有冇人會去casting呀?

你有嗎

子爵府

爸B勳章

我都send左啦!而家囝囝34個月啦。

^^Sandy

My child, you hold the whole of my heart in your small hands

子爵府

原文章由 ritaor66 於 08-3-1 00:41 發表

你有嗎

佢打左俾我約我casting,不過要仔仔ready左先,因為要講野,我要教識佢講先,如果唔識講都費事去casting啦,我應該星期一帶仔仔去

首頁

尾頁

跳至