跳至

首頁

尾頁

別墅

各位媽咪,
尖沙咀YMCA係5月1日,下午1:30pm至2:30pm攪了一個"歡樂體操世界"(Target For 13 to 35 個月幼兒). 去年玩過"BB玩水樂園"就知道Y記的班是幾好玩. 我同幾位媽咪計劃包組報名, 唔知大家有冇興趣?

呢個只係一日的活動,若果參加恆常的體操班,好似要5月初先有得報名.

Anyway,今次包group名額15個, 我們已經有4個了. 即係仲有11個quota.

至於收費同"BB玩水樂園"一樣, 當你們都唔係會員.
$130(BB+媽媽/爸爸) + $50 (若果爸爸/媽媽都去). 如有興趣請係以下地方加簽,我gether後再同負責人聯絡

1-4) Golfer 504 and Friends
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問有D乜野玩架 ?

男爵府

醒目開學勳章

係咪o係尖沙咀YMCA呀?有D咩玩架?

別墅

我有興趣呀﹗Please count me in (BB + 媽咪 + 爸爸)。Thank you for your coordination.

原文章由 golfer504 於 08-3-14 12:15 發表
各位媽咪,
尖沙咀YMCA係5月1日,下午1:30pm至2:30pm攪了一個"歡樂體操世界"(Target For 13 to 35 個月幼兒). 去年玩過"BB玩水樂園"就知道Y記的班是幾好玩. 我同幾位媽咪計劃包組報名, 唔知大家有冇興趣?

呢個只係一 ...

大宅

golfer 504, 多謝你又攪活動呀....上次真係玩得好開心!!!

5)GiGiP (2大1小)
6)冰琪 (2大1小)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

[ 本文章最後由 冰琪 於 08-3-14 14:48 編輯 ]
newborn: 3.03kg, 47cm
1st year: 10.05kg, 74cm

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章

唔該晒…

6)冰琪 (2大1小)
7)KelS
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章

6)冰琪 (2大1小)
7)KelS (2大1小)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

大宅

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

大宅

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
9)iceymama (2大1小)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
10)zoesychan(2大1b, prefer1330-1430)
11)
12)
13)
14)
15)

別墅

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
10)zoesychan(2大1b, prefer1330-1430)
11)mathrew0103(1大1小)
12)
13)
14)
15)

男爵府

醒目開學勳章

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
12)Karie (2大1小)
13)
14)
15)

男爵府

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
13)Fion (1大1小)
14)
15)

別墅

Hi, 冰琪, iceymama and all,

係呀! 又有新野玩! 今次玩體操. 希望囡囡鐘意啦! By the way, 若果今年又有"BB玩水樂園"你地又會唔會join ah.

By the way, 大家介唔介意 PM埋你地及BB全名我,方便我一次過同你們留位.

Thanks.

Ha ha 仲有 2 位Quota.....

別墅

Qbear/ Karie,

今次係玩體操,導師會透過音樂,遊戲及各種體操器材讓幼兒認識簡單的體操技巧;並且提供一個親親孩子的好機會。
同之前BB玩水樂園一樣, 梗係唔會上一次活動就會識游水(玩體操), 最主要係當作一個親子活動,俾BB認識下周圍環境,同其他小朋友.

我BB都未玩過,見今次佢地同事聯絡我,就同佢地sale下.

大宅

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
14)小bonbon (2大1小)
15)

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

6)冰琪 (2大1小)
8)小笨豬(1大1小)
14)小bonbon (2大1小)
15)家家公主(2大1小)
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

禁止訪問

複式洋房

我都有興趣參加,不過 full o左,唔知有冇 waiting list 呢? 有就 count 埋我啦~

別墅

pls check pm

原文章由 golfer504 於 08-3-15 11:32 發表
Hi, 冰琪, iceymama and all,

係呀! 又有新野玩! 今次玩體操. 希望囡囡鐘意啦! By the way, 若果今年又有"BB玩水樂園"你地又會唔會join ah.

By the way, 大家介唔介意 PM埋你地及BB全名我,方便我一次過同你們留位. ...

首頁

尾頁

跳至