論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

我5月會辭咗份工做全職媽媽,經濟上唔可以再付擔用工人,想幫個印傭搵過個新顧主,我覺得佢真係唔錯,好錫我兩個仔,尤其係細仔,佢由我細仔4個月湊到而家一歲,煮送同清潔都ok,如有興趣可pm我

別墅

附加一d資料:
個工人今年30歲,有一個女10歲,識講廣東話,係之前一個bk媽咪介紹比我的,佢做咗8個月都未試過自把自為,偷用偷食,連講電話我都未見過,所以真係想幫佢搵個對佢好的顧主

洋房

Hi cm93002,

My family urgently need to have a maid. Pls PM or e-mail your maid's information to me. Many Thanks!

Family member: 5 ( 2 adults + 2 elderly + 1 baby )
Baby: one baby girl who is around 7 months old
e-mail : [email protected]

民房

hi,我都有興趣,我要詳細資料thankyou,[email protected]

別墅

回覆 #3 cm93002 的文章

我都想知,因為工人將於五月尾返印尼,主要負責家務及照顧小兒(6 years old).

複式洋房

Pls help if your maid will be available

Very long story, but if she's good, hope to have her to look after my family.

Family member: 4 ( 2 adults + 2 childred (4, 3 yrs old)
e-mail : [email protected]

大宅

我都有興趣,你可否PM資料給我

不過,我家日間有老人家在的

原文章由 cm93002 於 08-3-16 23:36 發表
我5月會辭咗份工做全職媽媽,經濟上唔可以再付擔用工人,想幫個印傭搵過個新顧主,我覺得佢真係唔錯,好錫我兩個仔,尤其係細仔,佢由我細仔4個月湊到而家一歲,煮送同清潔都ok,如有興趣可pm我 ...

洋房

I would like to hire a maid in the coming June.
Family: 1 kid (3 years 3 months old + Parents)
pls pm or e-mail me the info of your maid .
[email protected]
Thanks
原文章由 cm93002 於 08-3-16 23:36 發表
我5月會辭咗份工做全職媽媽,經濟上唔可以再付擔用工人,想幫個印傭搵過個新顧主,我覺得佢真係唔錯,好錫我兩個仔,尤其係細仔,佢由我細仔4個月湊到而家一歲,煮送同清潔都ok,如有興趣可pm我 ...

大宅

我都急用

請問她何時可以上工? 我家住沙田近第一城2大1小, 小的AGE6
星期1-5 11:00-17:00電21550632

男爵府

hi,
我都急於四月中有新工人...
可否pm資料俾我啊???
我pm我家既基本資料俾你睇睇先丫~
thx~

民房

我都有興趣,你可否PM資料給我!or電60101142:

民房

我都有興趣,你可否PM資料給我! or電60101142:

禁止訪問

大宅

cm93002,

對不起, 我個人較審慎, 如工人ok 的話, 你介唔介意出示你們張
contract及工人之passpoort讓我一看..

thanks!!

大宅

我家有一個9個月大的bb, 2個大人, 請pm me, thanks.

別墅

我都有興趣,你可否PM資料給

民房

Hi hi,

我都急於搵工人幫手, 可否都PM給我呀, 吾該哂

大宅

想幫我家印傭姐姐搵個新好顧主

I am interested in your maid. Can you please PM me?

大宅

cm93002,

請恕我直言, 你因經濟出現問題或是你想炒工人唔想補一個月代通知金而替工人搵新僱主呀?? 正所謂己所不慾勿施於人也...
假若你是真心想幫舊工人找新僱主的話, 請當我沒說過這番話吧!
原因是之前有一bk媽咪亦是以同樣手法推介自己工人給他人(想炒舊工人但又唔想賠錢, 所以以幫工人找新僱主之條件以代替代通知金), 結果初見面面談時無意中給我撞破了...

原文章由 cm93002 於 08-3-17 00:23 發表
附加一d資料:
個工人今年30歲,有一個女10歲,識講廣東話,係之前一個bk媽咪介紹比我的,佢做咗8個月都未試過自把自為,偷用偷食,連講電話我都未見過,所以真係想幫佢搵個對佢好的顧主 ...

[ 本文章最後由 翁心怡 於 08-3-19 02:45 編輯 ]

大宅

原文章由 cm93002 於 08-3-17 00:23 發表
附加一d資料:
個工人今年30歲,有一個女10歲,識講廣東話,係之前一個bk媽咪介紹比我的,佢做咗8個月都未試過自把自為,偷用偷食,連講電話我都未見過,所以真係想幫佢搵個對佢好的顧主 ...

I urgently need a new maid since my old one always 欺負my daughter (4yrs) and my new baby will birth in Jun. I have sent you PM, pls check.

首頁

尾頁

跳至