自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一向不會k視佢地,但都唔會用手點

今日搭電車,同我女企近落車位,對住一個傾電話嘅女仔,同一個女仕,我見到時個黑丐巳經貼近傾電話嘅女仔...個口對住女仔隻耳仔講嘢(你話幾近),我諗都無諗一手'篤'開個黑丐(無錯...我只敢用一隻手指'篤'佢),一手攬住個女仔埋身離佢遠d(母性大發),然後推番佢去車箱邊..........佢繼續向女仕埋身(兩個都面向車頭等落車睇佢唔到)..........我竟然..............同個黑丐講......講.....你哋估下~~

我今日仲不停洗手指...

[ 本文章最後由 5354 於 08-3-21 21:58 編輯 ]

男爵府

俾一蚊你,立刻同我彈開...

伯爵府

唔好攪攪震, 報警拉你

子爵府

畀面勳章

原文章由 心大心細 於 08-3-21 21:59 發表
俾一蚊你,立刻同我彈開...

男爵府

原文章由 5354 於 08-3-21 21:55 發表

今日搭電車,同我女企近落車位,對住一個傾電話嘅女仔,同一個女仕,我見到時個黑丐巳經貼近傾電話嘅女仔...個口對住女仔隻耳仔講嘢(你話幾近),我諗都無諗一手'篤'開個黑丐(無錯...我 ...

睇得明一半....吾明你想講乜後面個parts
個女仔咪好怕佢貼面佢到
[

侯爵府

講咩 jack~~~

公爵府

今日搭電車,同我女企近落車位,對住一個傾電話嘅女仔,同一個女仕,我見到時個黑丐巳經貼近傾電話嘅女仔...個口對住女仔隻耳仔講嘢(你話幾近),我諗都無諗一手'篤'開個黑丐(無錯...我 ...

你好勇呀, 我就無你咁大胆, 除非果個係我個囡, (我唔係'奇'視乞丐搭電車, 但比著自己有個人企到咁埋仲係耳邊講野, 我諗都好驚).
你係咪話: 你再攪人我報警呀

男爵府

原文章由 5354 於 08-3-21 09:55 PM 發表

呢個非常時期你都甘勇,勁

知足常樂     平凡是福 

大宅

我竟然亂到同佢講.........'Leave her alone'......真白痴....佢一到站就跑落車.....個女仕腳都軟埋

大宅

個女仔無媽咪同行.....所以我出手

伯爵府

原文章由 5354 於 08-3-21 22:07 發表
我竟然亂到同佢講.........'Leave her alone'......真白痴....佢一到站就跑落車.....個女仕腳都軟埋

外國人黎架? 點解佢要痴埋去呀? 佢同個女仔講咩呀?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點jack, 講啦~~~ ~~

你係咪即刻指住第二便講: "嘩, o個度有錢 派喎~~~~" 駛開左佢呀??

大宅

咪笑!!!....我係亂到同個黑丐講 ' Leave her alone'

公爵府

原文章由 5354 於 08-3-21 22:07 發表

佢識聽o既?! 果然係一個"非一般"o既乞兒!

男爵府

莫非你叫佢:死開啦!
話時話你係咪去咗洗手......指啫!咁耐都未講嘅?返嚟未呀?

公爵府

原文章由 5354 於 08-3-21 22:14 發表
咪笑!!!....我係亂到同個黑丐講 ' Leave her alone'

你係沖口而出? 定係果個乞丐係西人?

大宅

乞丐係chinese....急得滯同佢講英文........真

大宅

你好勁!

珍珠宮

好媽媽勳章

我都嚇了一大跳...topic話用手點個黑丐
發生乜事
你真係好勇.佩服可加

等待驗證會員

.....

不過,你好好呀!

個女仔好細個???

原文章由 5354 於 08-3-21 22:19 發表
乞丐係chinese....急得滯同佢講英文........真

首頁

尾頁

跳至