跳至

首頁

尾頁

洋房

我B女一日柯poo poo 五次以上,最多試過八次,份量每次都唔少. 已連續兩星期, 冇特別轉食其他新食物. 啲poo poo 正常,唔硬唔水,顏色係綠或黄. 但佢精力都好好. 有朋友話同出牙有關係, 因B女現在同時出緊4隻牙, 請給意見!

複式洋房

原文章由 PQRegine 於 08-3-21 23:29 發表
我B女一日柯poo poo 五次以上,最多試過八次,份量每次都唔少. 已連續兩星期, 冇特別轉食其他新食物. 啲poo poo 正常,唔硬唔水,顏色係綠或黄. 但佢精力都好好. 有朋友話同出牙有關係, 因B女現在同時出緊4隻牙, 請給意 ...

我B仔又係甘,一日柯5-6次。朝早食GE粥夜晚就柯左LU d便便較軟身,有時會柯倒成個PATPAT都係 但已經出左4隻門牙。好頭痕!
[img align=left][img align=left]http://img3.3lian.com/2006/010/24/213.jpg[/url][/img][/img] :angryfire: :veryevil: ?-( :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :verycold: :ranting: :yawn: :hammer: :evil:

複式洋房

聽人講"吽"牙仔屎d顏色係咁架,不過柯8次又好似多左d噃,都係去問吓醫生穩陣d。

原文章由 PQRegine 於 08-3-21 23:29 發表
我B女一日柯poo poo 五次以上,最多試過八次,份量每次都唔少. 已連續兩星期, 冇特別轉食其他新食物. 啲poo poo 正常,唔硬唔水,顏色係綠或黄. 但佢精力都好好. 有朋友話同出牙有關係, 因B女現在同時出緊4隻牙, 請給意 ...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 育兒性格勳章

我個b都係啱啱出緊牙仔, 宜家出緊第2隻, 每日都係柯2次, 同之前冇分別。會唔會係因為你bb食左其他野呢? 如果都係咁柯, 我諗最好睇下醫生好喎。

洋房

回覆 #2 2R 的文章

Now, Regine is OK la. Thanks!!

首頁

尾頁

跳至