夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

都唔記得幾時開始, 淨係記得好耐冇拖, 你地會唔會開口問佢呢?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我老公又無喎...一落街就拖住..佢拖我..我拖阿囡...

翡翠宮

都好long long long long ago囉
原文章由 PUI1011 於 08-3-28 16:12 發表
我老公又無喎...一落街就拖住..佢拖我..我拖阿囡...

複式洋房

原文章由 kam2007kam 於 08-3-28 16:05 發表
都唔記得幾時開始, 淨係記得好耐冇拖, 你地會唔會開口問佢呢?

拍拖開始佢已經慣左攬住我膊頭行好少會拖住,有時並肩而行但發覺佢唔攬我,我會主動撓住佢手臂.

伯爵府

好媽媽勳章

我地都好想拖住對方隻手,
但奈何阿囡唔俾我地拖呀!!
佢一見我地拖手,佢就走埋黎拆散我地喇!!

如果唔同阿囡出街,
我地多數都會拖手架.

子爵府

我個仔都唔比我拖佢,要我地兩公婆一人一隻手拖佢,依家妹出世更加唔洗拖,要推車
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

洋房

回覆 #1 kam2007kam 的文章

我也唔記得係幾時開始既.
佢都好少時間陪我行街...
人生短短几十年
       不要給自己留下什么遺憾  
    想笑就笑想哭就哭
  該愛的時候就去愛
无謂壓抑自己...

公爵府

畀面勳章

生左阿囡之後,因為我地是但一個要推車或者拖阿囡,隻手好忙!

男爵府

仲未開始喎~ 有時我甩開佢隻手喺手袋揀摷野,老公反而會"吹'我幾時拖返佢......

P.S. calling 阿蕉~~~~~~~ lee 姣嗎?

伯爵府

好媽媽勳章

calling 傻傻!!係度係度!!
好野,又見你再出posts喇.....
好掛住你呀!!

水晶宮

畀面勳章

我地依家都仲有拖手喎, 有時就撓住佢囉 !

男爵府

BK Milk勳章

一落街

So far 我地一落街會拖著,(尤其返ヱ冇呀b係度時);
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

男爵府

畀面勳章

到而家人多有時都會拖住,不過見到朋友我就唔想拖佢,老夫老妻俾人笑嘛!
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

仲有拖ga...
如果佢唔拖你,你咪拖返佢lor...

大宅

拖住...訓覺都拖住

大宅

我老公又唔會喎,我地一家四口出街,我老公其中一只手一定係拖住我架 ,跟住我地再一人拖一個仔囉,當然係唔會阻住條路啦!如果真係唔夠位,我老公都係會拖住我,跟住佢會叫哥哥拖住細佬囉

別墅

直至最後一刻, 我同老公咁耐, 都依然成日十指緊扣..即使訓覺都扣住...
好掛住佢...

伯爵府

做老婆既, 出句聲咪得囉

我 c6 知我鐘意佢拖, so 家下都仲有
唔會比機會佢 "luck" 我既..........

公爵府

畀面勳章

佢唔拖你,咪你拖佢lor

男爵府

有段時間少左,而家好多時都會拖住,有時仲會攬住

知足常樂     平凡是福 

首頁

尾頁

跳至