自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

想問吓各位靚女, 下個月我會去泰國玩, 有d乜嘢係必買架, 除咗食品之外
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

例如sincare或makeup

大宅

原文章由 juicypig 於 08-3-28 16:56 發表
想問吓各位靚女, 下個月我會去泰國玩, 有d乜嘢係必買架, 除咗食品之外

boots & wacoal

大宅

你住邊間酒店....
你搭bts 去siam + chit lom站
勁多商場~包你行到腳到軟

珍珠宮

其實我未報架, 問定你地先咋
原文章由 Kakalok 於 08-3-28 17:01 發表
你住邊間酒店....
你搭bts 去siam + chit lom站
勁多商場~包你行到腳到軟

大宅

原文章由 juicypig 於 08-3-28 17:02 發表
其實我未報架, 問定你地先咋

你諗住跟團/自遊行?
我可以介紹你去搵食....同買野.....
你會唔會潑水節去....就到喇...差唔多月中

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

牛仔褲、bra、蝴蝶袋

原文章由 juicypig 於 08-3-28 16:56 發表
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

我4/4都係去泰國ar~~!!!:loveliness:

上次我去,買好多野食返來,點知除左整冬蔭功陽底之外,基本好多係九龍城,百佳...有得買架~~!!!:(

我會買d泰仔褲同可能d特式野返來ar!!!(仲有我會買蜂蜜!!!)

侯爵府

原文章由 esmehouse 於 08-3-28 17:06 發表
牛仔褲、bra、蝴蝶袋

係ar,Wacoal好抵買...

大宅

wacoal
不過而家匯率低了,沒那麼便宜

專營全新優質日美歐童裝,歡迎按入內選購

大宅

原文章由 朗仔 於 08-3-28 17:11 發表

我4/4都係去泰國ar~~!!!:loveliness:

上次我去,買好多野食返來,點知除左整冬蔭功陽底之外,基本好多係九龍城,百佳...有得買架~~!!!:(

我會買d泰仔褲同可能d特式野返來ar!!!(仲有我會買蜂蜜!!!) ...

蜂蜜我有食開
食完之後叫佢地寄黎香港...不過就無9折

侯爵府

原文章由 Kakalok 於 08-3-28 17:19 發表

蜂蜜我有食開

但貴d都好,千其咪買大陸出產果d,加左糖槳架~~!!!

大宅

原文章由 朗仔 於 08-3-28 17:21 發表

但貴d都好,千其咪買大陸出產果d,加左糖槳架~~!!!

隻蜜糖真係比市面既好d.....堅野....
出面d 蜜糖淨係試個味度...
都唔知入面溝左d乜

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係邊度有得買呀???
同埋幾多錢呀
如果食晒又點打去話要貨呀???

原文章由 Kakalok 於 08-3-28 17:19 發表

蜂蜜我有食開

水晶宮

環保接龍勳章

我買按摩用香薰油!

珍珠宮

我諗住跟圑jar, 自遊行唔識去呀, 我老公又唔肯

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-3-28 17:25 發表
係邊度有得買呀???
同埋幾多錢呀
如果食晒又點打去話要貨呀???

幾錢? 好似 500g $1xx
1000g $2xx ... 咁上下喇
打去泰國訂囉....之後留電話...
佢地香港既同事會比電話你
再約幾日後去佢地葵芳office拎就可以
訂得多好似會送埋貨

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我早幾日去都要 1 : 3.9 呀,真係好貴

原文章由 ~靚靚部屋~ 於 08-3-28 17:15 發表
wacoal
不過而家匯率低了,沒那麼便宜
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

原文章由 juicypig 於 08-3-28 17:28 發表
我諗住跟圑jar, 自遊行唔識去呀, 我老公又唔肯

泰國好易行~
你可以join團...離隊...咁會多d時間去行街...
唔會蕩失路....
打的好平....
不過去度泰國...打的上車前一定要同的士佬講meter(跳錶)...
唔係meter唔好上車
如果唔係佢地會一個價比你....比meter貴好多

試多d 地道野食....唔怕肚痛....因為我係腸胃敏感既人
我成日食都無問題.....
我一年會去幾次...relax下...食下野
好似人地當去長洲/澳門咁去泰國

大宅

原文章由 esmehouse 於 08-3-28 17:29 發表
我早幾日去都要 1 : 3.9 呀,真係好貴

嘩~咁貴....我對開 4.2

首頁

尾頁

跳至