跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

呢間學校係荃灣黎講算係比較差既學校, 當中新移民比較多...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

為左你子女著想,當真唔好報呢間,除非你咁唔好彩攪珠時中正呢間兼搵唔到學校轉,否則諗都唔好諗•

不止我一個家長親眼見過 d 學生離開學校唔係太遠就拎住支煙,早排升中放榜我就見到五六個學生係收到結果後一路行一路以流利粗口對答話讀書有乜用之類o既野,個下當真嚇親得架,點解班學生會係咁 ..................
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

禁止訪問

子爵府

你咁問,係唔係想揀這間學校?

原文章由 lks050526 於 07-8-2 17:24 發表
有無人知 路德會聖十架學校 好唔好呀. 今年上咩中學多

民房

有得揀就唔好讀呢間

禁止訪問

回覆 #6 lks050526 的文章

民房

原文章由 yunman 於 08-3-28 23:48 發表
你新搬嚟呢區架, 揀呢間學校?
呢間學校早排先發生單大新聞!!

我以前都係讀呢間學校, 請問發生左乜野大新聞呀?

大宅

好媽媽勳章

我老公好耐以前都係讀呢間,有セ大新聞

男爵府

原文章由 bhead06 於 08-3-30 00:40 發表

我以前都係讀呢間學校, 請問發生左乜野大新聞呀?

ME TOO廿幾年囉,勿E+差成咁呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 naritawong 於 08-6-28 01:00 發表
我老公好耐以前都係讀呢間,有セ大新聞

男老師帶個女學生去開房 ..................................
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

好媽媽勳章

85年畢業

23年前畢業,嗰時間學校都幾好架喎

原文章由 miriam 於 08-6-29 14:19 發表

男老師帶個女學生去開房 ..................................

大宅

原文章由 naritawong 於 08-6-29 22:56 發表

我都係嗰段時間畢業架,你讀上午班定下午班架,我可能認識你架喎,
係呀,我地嗰時間學校都ok架,如果唔係當時有位姓潘既亞sir都唔會比佢兩個女係度讀喇,人地住係九龍唔係荃灣架

洋房

一定不能選這間!!!

禁止發言

禁止發言

禁止訪問

禁止發言

男爵府

原文章由 naritawong 於 08-6-29 22:56 發表

ME TOO ! 我都係差不多時間的. 下午班會否跟你同班過呢 ? 個陣班主任係李百康老師
你快樂,所以我快樂 !!!

男爵府

原文章由 Maggie519 於 08-7-4 22:34 發表

我都係嗰段時間畢業架,你讀上午班定下午班架,我可能認識你架喎,
係呀,我地嗰時間學校都ok架,如果唔係當時有位姓潘既亞sir都唔會比佢兩個女係度讀喇,人地住係九龍唔係荃灣架 ...

你都係 ? 我係下午班的. 個時李百康班主任. 潘SIR個大女同我同一班的 !
好攪笑, 我剛才先係街食完飯返O黎同個小學男同學相遇
你快樂,所以我快樂 !!!

首頁

尾頁

跳至