自由講場

跳至

首頁
12345...25

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

經過一番努力, 集合咗bk一眾有心之士, 終於完成這封公開信, 請各位登入以下請願網站, 簽一個名表示對政府的福利政策的不滿.

是次行動, 我們並沒有歧視及針對任何申領綜援的人, 是就政府濫發綜援的政策有所不滿及對於那些有工作能力的後生仔女唔做野, 食阿公的人作出申訴.

還有那些一心想取香港福利沒想過為香港出力的那班 "新力軍" 作出強烈不滿.

故此, 納稅人的你, 睇唔過眼的你, 請簽名支持反對政府養懶人.

功德無量~~~~~

http://www.petitiononline.com/bk080329/petition.html

別墅

死啦, 我以為要打全名, 可唔可以改名ga (簽完之後)

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

簽完

大宅

ok liao

男爵府

咩咁小人簽左呀
大家快d啦

我都係第21位咋
為辛苦既香港人出一分力

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

男爵府

等我SEND俾D 朋友仔!

男爵府

醒目開學勳章

點解d內容變晒怪獸字

伯爵府

回覆 #1 Pulmma 的文章

支持!

大宅

ok la

複式洋房

宜家我情愿每年留系大陸180天,之后给大陸税, 不交香港税, 费事给班PK浪费我D錢
健次郎
香港伸手害人协会永远荣誉会长
=================
北斗神拳是天下无敌的

男爵府

團結就是力量, 我們下一代是龍是蟲靠晒你寶貴的簽名.

希望各界大力支持及轉貼到不同網站, 簽名越多, 政府越感壓力, 請繼續多多支持!

(可留英文名, 網址絶不會公開)

http://www.petitiononline.com/bk080329/petition.html

男爵府

多謝支持, 放心, 人多吾會留意到你係mug水.

原文章由 happy-g 於 08-3-29 12:13 發表
死啦, 我以為要打全名, 可唔可以改名ga (簽完之後)

別墅

I've signed it!

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 xmastree 於 08-3-29 20:45 發表
I've signed it!

ok ok ok

珊瑚宮

我係33呀

子爵府

支持你

男爵府

你簽左名未???

團結就是力量, 我們下一代是龍是蟲靠晒你寶貴的簽名.

希望各界大力支持及轉貼到不同網站, 簽名越多, 政府越感壓力, 請繼續多多支持!

(可留英文名, 網址絶不會公開)

大宅

恭喜有得簽la~~

我岩岩番屋企,我夜小小先入去簽la.............

另外軍師奶,
我尋晚收到你pm了,稍後才再pm你交待好了,但軍師奶同P媽請放心,我揾到一個口才了得嘅人去應付, 俾一天時間佢入黎吞哂資料吧!!如果傳媒方面有入黎睇topic的話,亦請你哋準備就緒,一齊合作話俾政府知 我哋納稅人受夠la,放過我哋吧!!!!

男爵府

support, 你好勁..呢個人比你睇得上眼一定吾野小.

原文章由 餃次子 於 08-3-29 22:11 發表
恭喜有得簽la~~

我岩岩番屋企,我夜小小先入去簽la.............

另外軍師奶,
我尋晚收到你pm了,稍後才再pm你交待好了,但軍師奶同P媽請放心,我揾到一個口才了得嘅人去應付, 俾一天 ...

首頁
12345...25

尾頁

跳至