自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得唔似啊,因為2個都唔同類型,唔同感覺!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

公爵府

好媽媽勳章

我+老公+大哥都覺得黎諾懿似陳百強
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

複式洋房

早兩日見到佢係north point拍戲,差d以為見到danny chan

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

覺左好耐啦..... 佢笑起黎有 d danny 的 feel.....

子爵府

我覺得似羅志祥

原文章由 catjeffcat 於 08-4-1 23:45 發表
覺左好耐啦..... 佢笑起黎有 d danny 的 feel.....

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 kikilala 於 08-4-1 11:50 PM 發表

yes yes

其實仲有佢某 d 則面的角度睇落都似 danny 架.....

禁止訪問

侯爵府

原文章由 catjeffcat 於 08-4-1 23:45 發表

係呀, 我都覺得左好耐,佢真係好似Danny!

珍珠宮

畀面勳章

我覺左好耐lu,真係好似

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢一出道我已同屋企人講, 但無人理我 , 其實係好似囉, 有九成似呀

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我好早已經覺得似Danny......

子爵府

勁似~無9成都8成!
我媽咪話都唔知係咪真係陳百強個仔!waka!

大宅

我都覺得佢似陳百強呀!

大宅

覺呀,都幾靚

伯爵府

一出道就覺得得佢似陳百強

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

嘻嘻....一時時啦... 我覺佢似歐陽震華後生版...

陳百強靚好多... 佢...粗糙好多..

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我覺得樣子outlook 唔似, 唔同style

首頁

尾頁

跳至