懷孕前後

跳至

首頁
12345...26

尾頁

伯爵府

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-4-3 03:46 發表

你咁都認得.......但第1張都係我同我仔我老公,你又唔認得...........

曾志偉...哈哈

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-4-3 19:59 發表
嘩,,,,如果要申請回鄉證又要申請特區都唔平呀
元朗個間d態度係幾差ga,最近幾次拎回鄉證都係元朗整,因為我99可以一早落去元朗幫我地拎籌,唔洗我地去到申請唔到
我都聽過我老公講展翅返到去都係行行企企又有一日,所以 ...

如果2樣都申請都成$760呀...貴到嚇c人..
無啦啦要拎咁多錢出黎整一本有排都唔會用到既護照..
我緊係唔制啦...
但係元朗果度方便我老公嘛..佢係果邊返工...
就算真係差都冇辦法...
我而家剩係想快d讀完...
因為真係好悶..但係我又唔可以唔讀...
呢個課程仲剩返5日姐,,5日..我捱到既..
但係如果請個人開支咁大..
你返工扣除開支之後既錢會唔會同而家差唔多...?
如果係既我個人認為其實自己湊返好d..
起碼棹棹每日所做既野,,所經歷既野你都有份陪住佢..

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-4-3 20:00 發表
我都好耐無見你同阿咕

呀咕而家大個女啦..
好巴閉咁成日扶住梳化,,電視櫃行,,通屋爬..激c我...
而家電視櫃同梳化之間地下鋪左張被俾佢係上面玩..
佢成日想爬出去,,仲成日搞個垃圾筒...
果日我行開去開奶...轉個頭出黎..佢係垃圾筒度..
拎左個我99食完既粟米芯放入口...激到我cc下....

大宅

我都要減肥!!

珍珠宮

好媽媽勳章

我都要減肥,,
我有兩隻大小魔怪""

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實兩樣申請真係好貴呀
未去玩已經唔見左d啦,去到玩梗加唔洗玩得盡興
5日好快會讀完,加油呀
我都想自己睇住佢嘅每一樣嘢,但係時勢迫人,唔到我唔做嘢

原文章由 lvtle 於 08-4-3 21:19 發表

如果2樣都申請都成$760呀...貴到嚇c人..
無啦啦要拎咁多錢出黎整一本有排都唔會用到既護照..
我緊係唔制啦...
但係元朗果度方便我老公嘛..佢係果邊返工...
就算真係差都冇辦法...
我而家剩係 ...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

佢地一識爬就咩都拎黎玩呀
棹棹個時都係成日玩垃圾筒,個時我地要將放係廳嘅垃圾筒放闣入廚房,唔比我個仔玩到
棹棹而家咁大個都會玩垃圾,有時趁我唔覺眼,佢就會係垃圾筒拎d嘢黎飲,盒裝個d嘢飲呀,激都比佢激死

原文章由 lvtle 於 08-4-3 21:20 發表

呀咕而家大個女啦..
好巴閉咁成日扶住梳化,,電視櫃行,,通屋爬..激c我...
而家電視櫃同梳化之間地下鋪左張被俾佢係上面玩..
佢成日想爬出去,,仲成日搞個垃圾筒...
果日我行開去開奶...轉個頭出黎..佢係垃圾筒度..
...

大宅

原文章由 小露比* 於 08-4-3 21:37 發表
我都要減肥,,

小露比,,
我有去睇杜e生呀..
不過d人講到d藥副作用好勁,,我反而覺得冇咩特別...
不過感覺上真係食少左野..
我仍然係成日覺得肚餓,,不過而家食少左,,好快飽飽..
最緊要係真係輕左,,

子爵府

桃,
前面個d係公屋間格,一層有好多單位,走廊好長架~~我冇照呀,講兩個仔女jei.....好似我3姊妹咁...我媽都會同人講佢3個仔女咁

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-4-3 21:37 發表
其實兩樣申請真係好貴呀
未去玩已經唔見左d啦,去到玩梗加唔洗玩得盡興
5日好快會讀完,加油呀
我都想自己睇住佢嘅每一樣嘢,但係時勢迫人,唔到我唔做嘢

...

所以我真係好唔捨得拎咁多錢出黎...
7百幾蚊,,我可以買到5罐奶粉...
但係5日之後又係要再選多一個課程讀...
果個要讀3個星期....日日朝早到黃昏...
你係咪諗住請果d保母,,定係放低佢係托兒所??

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-4-3 21:41 發表
棹棹個時都係成日玩垃圾筒,個時我地要將放係廳嘅垃圾筒放闣入廚房,唔比我個仔玩到
棹棹而家咁大個都會玩垃圾,有時趁我唔覺眼,佢就會係垃圾筒拎d嘢黎飲,盒裝個d嘢飲呀,激都比佢激死

...

而家屋企d野都要小心擺or收埋,,
如果唔係真係驚佢唔知拎左d咩入口食,,

子爵府

fiti,係呀,nds呀,佢次次都講nndc架....同埋佢成日調轉x唔到,佢會講成唔x到~~好好笑存,有次佢件褸頂帽好大頂,佢背住我係到玩車,之後我係佢後面用佢頂帽笠住佢,佢好嬲咁另過黎話,唔睇到野呀~~ 好好笑

子爵府

原文章由 alleeckw 於 08-4-3 21:08 發表

曾志偉...哈哈

e....你點知架

大宅

原文章由 ~惠惠~ 於 08-4-3 21:58 發表
桃,
前面個d係公屋間格,一層有好多單位,走廊好長架~~我冇照呀,講兩個仔女jei.....好似我3姊妹咁...我媽都會同人講佢3個仔女咁

哦哦,,我都唔知添,,
我搬黎咁耐隨左商場到屋企留下+對面公園,,
同後面小巴站果邊外,,其他地方幾乎未踏足過...
搵日真係要帶埋個女落去行下先得..
未照到,,?定係諗住保持神秘,,?
不過仔or女都唔緊要啦,,健健康康就得,

大宅

原文章由 ~惠惠~ 於 08-4-3 22:03 發表
fiti,係呀,nds呀,佢次次都講nndc架....同埋佢成日調轉x唔到,佢會講成唔x到~~好好笑存,有次佢件褸頂帽好大頂,佢背住我係到玩車,之後我係佢後面用佢頂帽笠住佢,佢好嬲咁另過黎話,唔睇到野呀~~ 好好笑 ...

nndc,,好好笑..

子爵府

原文章由 阿藍2006 於 08-4-3 21:41 發表

...

我仔個時岩岩識行,我係廚房聽到水聲,出黎睇佢,原來佢入左廁所係到玩廁所水,撥得好過隱咁....攪到要即刻沖涼~~~

子爵府

原文章由 lvtle 於 08-4-3 22:06 發表

哦哦,,我都唔知添,,
我搬黎咁耐隨左商場到屋企留下+對面公園,,
同後面小巴站果邊外,,其他地方幾乎未踏足過...
搵日真係要帶埋個女落去行下先得..
未照到,,?定係諗住保持神秘,,?
不過仔or女都唔緊要啦,, ...

你係時候要參觀下喇,我搬左黎都7年lu~~~

我係冇照過,先得12週都照唔到啦~~咁神秘做咩,我會好似lily咁,一照到就話俾大家知

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 lvtle 於 08-4-3 21:55 發表

小露比,,
我有去睇杜e生呀..
不過d人講到d藥副作用好勁,,我反而覺得冇咩特別...
不過感覺上真係食少左野..
我仍然係成日覺得肚餓,,不過而家食少左,,好快飽飽..
最緊要係真係輕左,, ...

我而家仲食緊呀,,
我淨係手震囉,,都控制到胃口既暫時仲,,
之前108磅,,而家103磅喇,,
我有兩隻大小魔怪""

子爵府

我黎喇~~~
睇埋電視先~~~

首頁
12345...26

尾頁

跳至