論盡家傭

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

工人滿2年約,要安排機票返馬尼拉,請問邊度訂機票平d。另外,工人返菲2星期,因沒有太多假,想請個full-time 褓姆幫手,唔知好唔好,定都係自己放假好d呢?我有2個小朋友,大果個返k1,小果個半歲,有亞媽幫手

大宅

有個媽咪pm咗個電話比我,快手得掣delete咗,麻煩這位媽咪再pm,Thank you.

原文章由 cutielaam 於 08-4-1 00:37 發表
工人滿2年約,要安排機票返馬尼拉,請問邊度訂機票平d。另外,工人返菲2星期,因沒有太多假,想請個full-time 褓姆幫手,唔知好唔好,定都係自己放假好d呢?我有2個小朋友,大果個返k1,小果個半歲,有亞媽幫手 ...

大宅

Pls pm me the agent for air ticket. Thanks

複式洋房

原文章由 cutielaam 於 08-4-2 00:50 發表
有個媽咪pm咗個電話比我,快手得掣delete咗,麻煩這位媽咪再pm,Thank you.

Please also PM me.. Thank you!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

我都想要呀, 唔該!!!

大宅

hi..我有間公司用開的訂機票公司幾平的...我個印4月走都係搵佢地訂...姐姐在印尼好鄉下地方住...要飛2程先到...仲要係耶加達住一晚...第二日先轉內陸機...今次單程票都係$1800+tax...我問過幾間都要$2000以上的...如有興趣可pm我

禁止訪問

男爵府

回覆 #1 VANESSAT 的文章

我都想要啊,唔該pm我。

大宅

Pls pm me. Thanks.

洋房

回覆 #6 Heady 的文章

Hi Heady:

我有興趣, 可否pm我。
thks

sally

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

VANESSAT,

我收唔到 PM 呀, 麻煩你再 SEND一次丫, THANKS!!!

原文章由 VANESSAT 於 08-4-2 18:29 發表
我pm 左 訂機票agent 給各位, 希望幫到你們.

大宅

請pm訂機票公司資料,Thank you

原文章由 Heady 於 08-4-2 09:37 發表
hi..我有間公司用開的訂機票公司幾平的...我個印4月走都係搵佢地訂...姐姐在印尼好鄉下地方住...要飛2程先到...仲要係耶加達住一晚...第二日先轉內陸機...今次單程票都係$1800+tax...我問過幾間都要$2000以上的...如 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi Vanessat,

我都想要訂機票agent 的資料,麻煩 pm 給我,
謝謝!

InMaMa

原文章由 VANESSAT 於 08-4-2 18:29 發表
我pm 左 訂機票agent 給各位, 希望幫到你們.
逃避 -- 不一定躲的過    面對 -- 不一定最難受
孤單 -- 不一定不快樂    得到 -- 不一定能長久
失去 -- 不一定不再有    轉身 -- 不一定是軟弱

禁止訪問

大宅

Thanks a lot.

原文章由 VANESSAT 於 08-4-4 10:43 發表
PM already. Thanks.

洋房

複式洋房

可否pm我呀,我姐姐6月走。唔該晒先。
原文章由 Heady 於 08-4-2 09:37 發表
hi..我有間公司用開的訂機票公司幾平的...我個印4月走都係搵佢地訂...姐姐在印尼好鄉下地方住...要飛2程先到...仲要係耶加達住一晚...第二日先轉內陸機...今次單程票都係$1800+tax...我問過幾間都要$2000以上的...如 ...

大宅

男爵府

Heady,

Please PM me the info. Thanks.

禁止訪問

首頁
12345...13

尾頁

跳至