派對情報

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

好靚wor
原文章由 hellomimi_smlam 於 08-4-29 13:55 發表
我終於訂左蛋糕啦, 3lbs. 個樣比預期好, 味道都吾錯. 個個親戚一見到都嘩嘩聲呀.

http://i180.photobucket.com/albums/x98/hellomimi_smlam/A ...

大宅

我早兩星期係這間餅店訂咗個兩磅的公主生日蛋糕比囡囡開party用,味道非常好,生菓好多,而且個樣好靚,人人都讚.係今期飲食男女有介紹這間餅店,重登埋阿囡個蛋糕出來,可以睇吓.

原文章由 hellomimi_smlam 於 08-4-22 11:41 發表
請問有無人曾試過, 好味嗎? 我仔仔生日, 想訂造型蛋糕, 但又詹心佢做得吾好.

大宅

Any website and phoen number?
Pl pm me
Thanks

原文章由 bigtabo 於 08-4-29 17:05 發表
我早兩星期係這間餅店訂咗個兩磅的公主生日蛋糕比囡囡開party用,味道非常好,生菓好多,而且個樣好靚,人人都讚.係今期飲食男女有介紹這間餅店,重登埋阿囡個蛋糕出來,可以睇吓.

...

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我都今日去咗訂, 好唔好食都未知, 應該唔差既!

不過想提提有興趣既媽咪:
1) 佢鋪頭好細, 就係得一個師傅整,
所以要"提早" 訂, 特別近期本雜誌出咗街, 多咗好多單呀!
2) 佢冇網址、亦冇相薄架,雖然兩邊都貼滿d相,但唔係咁特 別,除非訂公主蛋糕或者女仔都易揀些,男仔真係好難揀,冇太子個間勁多相版您揀
所以如有心訂,”最好比埋個埋或自己設計定點整”。  

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 am2006 於 08-4-30 11:09 發表

THANKS.

你訂了幾時有得取.有無叫佢送貨??係咪加40元??

我昨晚29/4 訂, 本來佢已爆哂order, 但係我同佢講我星期一放工過來佢又早收, 星期二打電話問咗佢送貨詳情, 佢又冇話冇得訂, 咁昨晚個姐姐最終都比我開單, 不過要早d 攞囉!哥哥會送到我屋企既地鐵站, 港島區, 另收車費囉!
我星期六係屋企開生日會呀!

所以間餅店得一個師傅, 真係要早d訂囉!

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我囡囡呢個CAKE都係係佢度做....好好味~

民房

Dear Big Tabo,

Pls pm contact details for our ref. Many thx!

Regards,
Yenmy

原文章由 bigtabo 於 08-4-29 17:05 發表

...

等待驗證會員

原文章由 xeniayuen 於 08-4-30 17:34 發表
我囡囡呢個CAKE都係係佢度做....好好味~

我都有睇過呀, 後日, 我就有得試喇. 唔知得唔得呢???
到時, 等我問下個 friend 要幾錢磅, 睇下有無送貨先....

禁止訪問

侯爵府

你原先張圖係點架 我都訂左個cake, 我驚我個圖太簡單, 出黎無你那個咁靚
原文章由 am2006 於 08-5-7 14:41 發表
這旦糕是2LBS,好好味,個個都讚話靚及好食.我帶張圖片比師傅,佢跟著做的.

影左相同大家分享.

另外,如要訂旦糕 ,要預早5天訂.

http://i80.photobucket.com/albums/j196/hi9495/DSC00259.jpg ...

禁止訪問

侯爵府

thx 我帶左圖比師傅架勒, 不過我擔心唔似之嘛, 個底色會否一樣?
因我個cake 係3d, 佢話一定用什果呀可以做個頭, 所以無得選餡料:lol:
原文章由 am2006 於 08-5-8 16:31 發表

我幅圖同旦糕九成相似.其實師傅手上已經有很多公仔圖案,你都可以用佢個D.但你亦可帶圖比佢.

在店鋪牆上貼滿很多相,你亦可跟住相中圖案叫佢做.再自已揀心形/圓形/其他形狀.再選餡料. ...

男爵府

Pls advise the price for 2D & 3D cake. Thanks.

原文章由 hihirita 於 08-5-8 17:17 發表
thx 我帶左圖比師傅架勒, 不過我擔心唔似之嘛, 個底色會否一樣?
因我個cake 係3d, 佢話一定用什果呀可以做個頭, 所以無得選餡料:lol:

等待驗證會員

我係朋友的party 試過, 大家都覺得唔差, 但味道一般...不過最重要都係小朋友開心....

首頁

尾頁

跳至