自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

http://opinion.atnext.com/viewthread.php?tid=17176&extra=page%3D1

轉貼的:
4月18日星期五,當晚港女同佢男友二人一齊同上環美心買飯食,港女只定要買叉燒墨魚飯,但人地美心d墨魚只跟六竇飯,條港女發 哂爛渣話一定要,仲要叉燒分開上,咁人地經理剛剛見到,咁就同收銀講比個客,咁個收銀收左錢後再問多句請問墨魚需要一齊分開上嗎 ?,條港女就發皮四話要投訢收銀同經理,之後經理安撫左佢後,通知水吧小心個臭四,點知阿師傅唔記分開上,咁個臭四罵師傅,師傅 嬲嬲地講左句粗口,之後就係網上果段啦,後面其實仲有係個臭四cut左,條賤人後玩到報哂警,果晚個師傅就比人炒左啦!

成件事都係店內既人講的.事實既真相,請轉post出去,幫手澄清

[ 本文章最後由 Joan媽咪 於 08-4-26 11:40 編輯 ]

珍珠宮

畀面勳章

子爵府

原文章由 Joan媽咪 於 08-4-26 11:39 發表
http://opinion.atnext.com/viewthread.php?tid=17176&extra=page%3D1

轉貼的:
4月18日星期五,當晚港女同佢男友二人一齊同上環美心買飯食,港女只定要買叉燒墨魚飯,但人地美心d墨魚只跟六竇飯,條港女發 哂爛渣話一定 ...
無天理啊!唉.登阿叔慘...................

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

BK Milk勳章

家下d 年輕人都太自我, 使個錢就好巴閉:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

大宅

畀面勳章

咁就炒人.....有無搞錯呀....講粗口最多咪警告囉.....擺明今次就係個女人有問題.....而家佢得逞啦....

雖然無見到個女人的樣,不過聽佢把聲已經好想煎巴佢....把聲好刺耳....

大宅

我都話啦 .....講粗口咪就係俾機會人囉 ~ 仲無賴的客我都見過呀 ~~~ 呢d人粉周街都有呀 !!! 我就試過有個女人買條手鏈,佢夠謄每一個星期黎換
話有瑕疵,咁換一次就好啦,你有驗貨ga ma,換完一次又一次 ~~~~仲夠膽換款,5換咪嘈囉....為有忍佢,5係後果咪好似叉燒佬的收場..經理5係5知,知都5可以得罪d客 ~~5好搞到店面有d咁嘈的事 ~~

男爵府

阿叔好慘呀!

男爵府

回覆 #1 Joan媽咪 的文章

冇天理呀.........!!!
我地大家一斉係度聲援叉燒佬, 要美心還佢公道!

珍珠宮

網上睇野都係唔知頭唔知尾既多... 如真有冤情, 佢d同事唔會一句都唔聲咯. 唔好諗住網上愚論壓力係咁巨至得架....

大宅

呢d就真係應該上apple daily喇, 搵返上環個manager問清楚個結果, 係咪咁兒戲就抄左個師傅.......
唉, 有冇睇100萬人的故事?失業既中年男人好慘架
呢d衰女人實有報應!!!

男爵府

呢D咪就係今時今日咁服務態度累事囉
而家D人個個都有問題,濫用投訴

子爵府

2023年兔年勳章

唉...

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

個叫叔好慘呀~~
而家0的年輕人~~

男爵府

畀面勳章

希望果個女仔都有報應,自己比老闆抄番

男爵府

原文章由 tkkmama 於 08-4-26 12:13 發表
網上睇野都係唔知頭唔知尾既多... 如真有冤情, 佢d同事唔會一句都唔聲咯. 唔好諗住網上愚論壓力係咁巨至得架....

有d人係會為咗份工, 知道真相都未必敢講.

我想信每個真相, 事前必定有noise!!!

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

呢個港女係咪有精神分裂癥呀,以為自己去咗”美心大酒樓”食呀。。。所以多多要求,多多挑剔呀!
根本佢哋兩個有心搞事,希望搞一搞就可以有免費午餐食!
哎。。。真係一樣咪養百樣人,佢哋兩個都算臭味相投,天生一對囉!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢D人實有報應, 不可理喻

首頁
12345...7

尾頁

跳至