潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無 LV SPEEDY 30 PHOTO 比 我

如題

TKS..

大宅

Re: 請問有無 LV SPEEDY 30 PHOTO 比 我

大宅

Re: 請問有無 LV SPEEDY 30 PHOTO 比 我

ALICEME,

TKS A LOT ..

TKS.

別墅

想請問幾多錢呢?

大宅

From what I know:

Speedy 25 $4050
Speedy 30 $4150
Speedt 40 $4350

洋房

嘻嘻.....又加左價..... :-P

大宅

畀面勳章

其實你地覺得買30定25好呢?大細差幾多呢?

男爵府

我有個speedy 30加條斜咩帶想放呀,有冇人有興趣呀
因為我想買palemo gm呀

珍珠宮

原文章由 aliceme 於 04-4-2 14:59 發表
From what I know:

Speedy 25 $4050
Speedy 30 $4150
Speedt 40 $4350

你係咪打錯左數字!?
全部係$5,XXX先岩呀!?

我冇記錯的話,
我06年尾買左個Speedy 30,
都要$4,800喎!

男爵府

原文章由 my1215sui 於 25/4/2008 06:19 AM 發表
我有個speedy 30加條斜咩帶想放呀,有冇人有興趣呀
因為我想買palemo gm呀

speedy 30加條斜咩帶?
speedy 30 可以加帶斜咩既咩?
我都有個speedy 30 喎~
但唔見有位加帶既???

男爵府

原文章由 Vca 於 08-4-26 08:31 發表

Speedy 30加條斜咩帶?
speedy 30 可以加帶斜咩既咩?
我都有個speedy 30 喎~
但唔見有位加帶既???

其實我自己買多條帶加上去兩邊既扣位到law,都係朋友教我乍,但吾識整相比你地睇添.....好吾好睇就見仁見智啦,但其實我都好少咁咩,只是有時湊仔方便之ma,

男爵府

原文章由 my1215sui 於 26/4/2008 07:09 AM 發表

其實我自己買多條帶加上去兩邊既扣位到law,都係朋友教我乍,但吾識整相比你地睇添.....好吾好睇就見仁見智啦,但其實我都好少咁咩,只是有時湊仔方便之ma, ...

哦~ 原來係咁!!!
等我尋晚幾乎反轉個袋來搵勾帶位...
又搵埋張單出來 - check 清楚我個係speedy 30來!

我"想像"到個look 幾得意喎~ 我覺得幾好睇呀!
點解LV 自己唸唔到呢?????
不過我個Speedy 係用來粗粗粗用e.g. 買餸~
所以已變咗蜜糖色,而家先去加條帶會好古怪......

複式洋房

回覆 #8 my1215sui 的文章

我有個全新的Palermo GM,有單,全套齊,今天拿了去lv換款,但我想換的款(南瓜袋)無貨,所以無換到,如有興趣,請pm我.Palermo GM lv也經常無貨

男爵府

原文章由 Vca 於 08-4-27 00:36 發表

哦~ 原來係咁!!!
又搵埋張單出來 - check 清楚我個係speedy 30來!

不過我個Speedy ...

係呀,其實我自己都覺得咁樣咩都ok,但吾可以放咁重野law,

男爵府

原文章由 030622 於 08-4-27 01:23 發表
我有個全新的Palermo GM,有單,全套齊,今天拿了去lv換款,但我想換的款(南瓜袋)無貨,所以無換到,如有興趣,請pm我.Palermo GM lv也經常無貨

係呀,請問你賣幾錢呀

你地話我去米蘭站賣左LV+GUCCI奶粉袋好吾好呢

珍珠宮

原文章由 Vca 於 08-4-27 00:36 發表

哦~ 原來係咁!!!

不過我個Speedy ...

有辦法,你買條帶返黎之後,
用D balm搽到條帶變左蜜糖色,
咪可以用囉!

又或者如果你有其他袋有帶,
都可以拆落黎用!

男爵府

原文章由 my1215sui 於 27/4/2008 01:58 AM 發表

係呀,請問你賣幾錢呀

你地話我去米蘭站賣左LV+GUCCI奶粉袋好吾好呢

妳屋企多唔多手袋? 如果唔多既話...
我認為妳應該keep 住LV + Gucci~
用來替換吓! 唔好一買咗新手袋果排就用死一個...
咁樣d手袋會襟用好多架!!!
又可以keep 住個個都新淨靚仔.....

男爵府

原文章由 NoName 於 27/4/2008 08:57 AM 發表

有辦法,你買條帶返黎之後,
用D balm搽到條帶變左蜜糖色,
咪可以用囉!

又或者如果你有其他袋有帶,
都可以拆落黎用!

no 嘞~ 打斜咩既LV 我已經有幾個!
不過我覺得依個idea 幾得意啫~~~

男爵府

原文章由 Vca 於 08-4-28 20:10 發表

妳屋企多唔多手袋? 如果唔多既話...
我認為妳應該keep 住LV + Gucci~
用來替換吓! 唔好一買咗新手袋果排就用死一個...
咁樣d手袋會襟用好多架!!!
又可以keep 住個個都新淨靚仔..... ...

我吾多袋呀,只得lv + gucci law

男爵府

原文章由 my1215sui 於 29/4/2008 12:47 AM 發表

我吾多袋呀,只得lv + gucci law

咁就更加唔好放d袋~
替換吓來用,咁個個袋都會襟用好多!

不過如果妳想放袋來幫補買新袋呢...
咁就另一個講法嘞~
不過放袋就比唔到意見妳嘞!
因為我冇放過 / 亦唔會放我所有既手袋~~~

首頁

尾頁

跳至