親子旅遊

跳至

首頁
12345...96

尾頁

翡翠宮

part 8 ~~ http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1335651&extra=&page=101

男爵府

到~~~~~~~
原文章由 楊桃 於 08-4-28 15:11 發表

part 8 ~~ http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1335651&extra=&page=101

伯爵府

報到先

男爵府

通常係online 申請credit card..你可幾日後fax d or 交文件..又可等佢地寄封信黎..再send文件都ok..

男爵府

報到先
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

侯爵府

大宅

我今年都會係6月尾7月頭去東京喎

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

報到!!報到!!

子爵府

hi oliviapylo

我7月頭去呀!!
咁你 cfm 晒 d 野未呀!!

原文章由 oliviapylo 於 08-4-28 15:27 發表
我今年都會係6月尾7月頭去東京喎

伯爵府

咁等我幫老公搞搞佢先

原文章由 Mcube 於 08-4-28 15:18 發表
通常係online 申請credit card..你可幾日後fax d or 交文件..又可等佢地寄封信黎..再send文件都ok.. ...

大宅

回覆 #9 Oscar媽 的文章

oscar媽

你個仔係唔係叫oscar, 我個仔都係呀!
我哋又係勁鍾意麵包超人.

我係係asia mile換機票, 酒店我個朋友介紹咗間好似賓館嘅酒店我, 租一個禮拜可以平啲.
http://www.wmt.co.jp/reserve/higashiueno/room.html
因為今次去多幾日, 又一家四口一齊出動再加上一啲朋友, 所以要計住個成本呀.

你去幾多日呀?

子爵府

都唔明白點解今日生日會唔開心...

子爵府

oliviapylo,

我仔仔係 oscar 呀..我係麵包超人超級 fan 黎架!!

我今次去 7 days 已經 cfm 晒 ana 零晨機 package la !!

原文章由 oliviapylo 於 08-4-28 15:55 發表
oscar媽

你個仔係唔係叫oscar, 我個仔都係呀!
我哋又係勁鍾意麵包超人.

我係係asia mile換機票, 酒店我個朋友介紹咗間好似賓館嘅酒店我, 租一個禮拜可以平啲.
http://www.wmt.co.jp/reserve/higashiueno/ ...

翡翠宮

做咩事會唔開心架 ???

原文章由 Oscar媽 於 08-4-28 16:03 發表

男爵府

點解呢
原文章由 Oscar媽 於 08-4-28 16:03 發表

大宅

ana零晨機 package 好似好辛苦, 我仲要帶住兩個小朋友. 唔得呀

生日快樂喎......

翡翠宮

我冇小朋友, 反而幾想試下 ........

原文章由 oliviapylo 於 08-4-28 16:12 發表
ana零晨機 package 好似好辛苦, 我仲要帶住兩個小朋友. 唔得呀

子爵府

咪公事囉!!

我公司咪係做運輸..
係上星期六我地有部車係 1 點到撞左..
因為而家好多保險公司都係 5 天工作加上係星期六..
所以聯絡唔到保險公司..
但車房報價自己車要整 4 萬蚊到..

你地記唔記得我講過我公司有個篤背脊既control

佢係星期六下晏已經打電話問好多野..其實我係答唔到佢因為我唔係保險公司...咁佢叫我今朝一早即刻通知保險公司搵"公正行"來同架車影相..咁我今朝已經早晒所有野..但係"公正行"係星期五已經安排晒今日既 order 加上保險公司內部要依手續去做..唔係我報上去人地即刻做嘛...
保險公司最重要係收到車房報價...點知車房成 10 點先 fax 比人
我 control 就不停咁講 d 野比你聽..又話咁咁..又話點點..

原文章由 楊桃 於 08-4-28 16:06 發表
做咩事會唔開心架 ???

子爵府

我 oscar 豬 ok 架!!

原文章由 oliviapylo 於 08-4-28 16:12 發表

生日快樂喎......

侯爵府

最近好忙呀, 好耐無同你地 chat la

首頁
12345...96

尾頁

跳至