在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

我住屯門,有乜開心唔開心都可以攞出黎傾架,大家交流下

大宅

Hi, I live in Tai Koo Shing, 74. Have two girls : 6 years old (next month) and 1 year old.. working time mom

Are you full time mom?

原文章由 wyk 於 08-4-10 11:08 發表

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原文章由 pilita_ho 於 08-4-10 12:27 發表

Hi, I live in Tai Koo Shing, 74. Have two girls : 6 years old (next month) and 1 year old.. working time mom

Are you full time mom?

hello !

I'm 73 and also working mami (in Wanchai), I have one boy, nice to meet you.

大宅

I am working in Causeway Bay.... very close

原文章由 wyk 於 08-4-10 13:12 發表

hello !

I'm 73 and also working mami (in Wanchai), I have one boy, nice to meet you.

洋房

72-74年bb今年3-5歲(跟我做個朋友)

HI HI,

我叫阿may, 我公司無乜嘢做的,我有倆個小魔怪,一個4歲4個月一個3歲,如果你有玩開msn,你可add我傾吓計交流吓心得的 ([email protected])

伯爵府

原文章由 mayjoey 於 08-4-10 15:35 發表
HI HI,

我叫阿may, 我公司無乜嘢做的,我有倆個小魔怪,一個4歲4個月一個3歲,如果你有玩開msn,你可add我傾吓計交流吓心得的 ([email protected])

我公司block 左msn,所以我咪要係依到開topic囉。

複式洋房

原文章由 wyk 於 08-4-10 11:08 發表

hello !

I'm 74 and also working mami (in Central), I just have one angel (23 days), nice to meet you.

男爵府

我又係73年,個仔快5歲半,我係九龍區番工,住秀茂坪

原文章由 wyk 於 08-4-10 13:12 發表

hello !

伯爵府

早晨!

我星期一放假要同阿仔買夏季校服,請你地繼續上黎傾啦,星期二我會回覆。

大宅

Hello! Nice to meet you!!!!!!!!
I live in Tuen Mun, my daughter is 5 years old (next month)
I am working in Wan Chai

[ 本文章最後由 aliceandleo 於 08-4-11 13:20 編輯 ]
My Sweet Heart- Minnie

伯爵府

原文章由 aliceandleo 於 08-4-11 13:18 發表

Hello! Nice to meet you!!!!!!!!
I live in Tuen Mun, my daughter is 5 years old (next month)
I am working in Wan Chai

咁啱,我地住同做野都同一區喎,得閒可以約出黎見下面。
你囡囡讀邊間幼稚園呀?選左邊幾間心儀小學呢!好快就輪到我要頭痛啦。

大宅

HI, 我75年, 我有個今年7歲既仔, 做個FRIEND好嗎?

伯爵府

原文章由 dickielam 於 08-4-15 14:45 發表

HI, 我75年, 我有個今年7歲既仔, 做個FRIEND好嗎?

好呀,多D入黎傾啦。

伯爵府

早晨!

我D朋友仔去晒邊呀?

大宅

原文章由 wyk 於 08-4-15 12:07 發表

咁啱,我地住同做野都同一區喎,得閒可以約出黎見下面。
你囡囡讀邊間幼稚園呀?選左邊幾間心儀小學呢!好快就輪到我要頭痛啦。

我囡囡係東華三院高德根讀書KA!因為近我媽媽!!!!你小朋友呢??????小學未諗好????
My Sweet Heart- Minnie

伯爵府

原文章由 aliceandleo 於 08-4-17 23:11 發表

我囡囡係東華三院高德根讀書KA!因為近我媽媽!!!!你小朋友呢??????小學未諗好????

我個仔讀聖公會青山聖彼得堂幼稚園,小學真係好難選

伯爵府

我件線衫著咗咁多年,洗足咁多年都無事,依個姐姐都唔知點同我洗,重話係手洗添,成件衫“奏”晒,我咪叫佢熨囉,今日攞黎著,對袖長到我要摺起,都唔知有乜方法可以攪攪佢

男爵府

hi 我係74 有個仔3歲2個月, 係中環返工

大宅

午安呀, 係呀, 小學好難選, 所以要係小朋友K2已經開始要PLAN定選邊間小學, 同埋抽D時間得閒去留意下D小學生平時著校服既行為, 可以約略知道嗰間學校既校風, 最好若有開放日, 抽時間去一下都好嫁.

伯爵府

原文章由 dickielam 於 08-4-18 13:18 發表

午安呀, 係呀, 小學好難選, 所以要係小朋友K2已經開始要PLAN定選邊間小學, 同埋抽D時間得閒去留意下D小學生平時著校服既行為, 可以約略知道嗰間學校既校風, 最好若有開放日, 抽時間去一下都好嫁. ...

知道,如要平時去睇下學生著校服的行為,我諗唔得啦,不過有開放日我都會攞假去參觀下。

首頁

尾頁

跳至