自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

擒日傳聖火無响電視前睇直播, 今朝打開份東方睇, 竟然完全無提過華仔, 港聞版同娛樂版都無, 一張相都無, 反而陳慧琳有成版, 都唔明點解, 雖然華仔唔算最紅, 起碼亞Lisa姐做過人大叻d, 但大家都係藝人, 即使陳志雲都有份啦, 真唔公平, 係咪東方唔妥華仔????

男爵府

係呀, 都唔知有無搞錯 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 wongnysw 於 08-5-3 22:50 發表
擒日傳聖火無响電視前睇直播, 今朝打開份東方睇, 竟然完全無提過華仔, 港聞版同娛樂版都無, 一張相都無, 反而陳慧琳有成版, 都唔明點解, 雖然華仔唔算最紅, 起碼亞Lisa姐做過人大叻d, 但大家都係藝人, 即使陳志雲都 ...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解呀, 咁唔如實既報紙架, 華仔有咩得罪你地呀?? 佢有傳聖火, 又係有影響力既藝人~~~~

男爵府

我今朝飲茶睇報紙都睇唔到 ar ???

唔通東方唔like劉華 ???? 快d

打聽下先 !!!!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔只東方,連太陽都冇,其實都好幾個月,聽聞華仔好似告緊東方,所以呢兩份報紙所有華仔新聞、照片全部唔出,連名都冇呀

[ 本文章最後由 kitwong 於 08-5-4 00:50 編輯 ]
愛 我 就 別 傷 害 我

公爵府

親子王國15週年勳章

做傳媒都咁唔中立, 不過呢2份報紙我都唔睇, 我鐘意apple多d, apple 有華仔相呀

原文章由 kitwong 於 08-5-4 00:48 發表
唔只東方,連太陽都冇,其實都好幾個月,聽聞華仔好似告緊東方,所以呢兩份報紙所有華仔新聞、照片全部唔出,連名都冇呀

...

男爵府

mouth: 今日派嗰份佢做頭版喎..好似星期快線
佢跑得咁型都冇
原文章由 oiyau2005 於 08-5-4 01:41 發表
做傳媒都咁唔中立, 不過呢2份報紙我都唔睇, 我鐘意apple多d, apple 有華仔相呀
[

洋房

東方同太陽其實同一間公司, 佢有部份內容直頭一模一樣, 只係改 下個排版、顏色咁。我自己都鍾意蘋果多d, 雖然蘋果鍾意搵d衰野來講, 但都算反映社會, 東方就報喜不報憂, 又擦大陸鞋。相片方面, 蘋果好d

原文章由 kitwong 於 08-5-4 00:48 發表

...

民房

係呀, 都唔知有無搞錯

首頁

尾頁

跳至