潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

LV 啱啱又出咗新款 - Galliera~ 好鬼靚呀!
我love at 1st sight 呀~~~~~~~
剛上架~ 新鮮熱辣! 所以冇相睇.....

大宅

我有朋友月尾去英國,想叫佢幫我買 LV, 你講果個新款真係冇相睇呀 ? 佢個網會唔會有相睇喇?
太約幾多錢呀 ?

子爵府

http://tw.myblog.yahoo.com/maylo ... le?mid=8181&prev=8194&next=8179

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好靚呀!!
不過係咪好似NEVERFULL咁無拉錬呀?
大家知唔知幾錢呀?

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

英國賣...
PM: 585GBP; GM: 675GBP

我唸應該冇拉錬~ 不過個口冇neverfull 咁鬼大~~~

男爵府

原文章由 smile0316 於 2/4/2008 12:32 PM 發表
我有朋友月尾去英國,想叫佢幫我買 LV, 你講果個新款真係冇相睇呀 ? 佢個網會唔會有相睇喇?
太約幾多錢呀 ?

想睇清楚d去LV website~

大宅

好媽媽勳章

遲下會唔會又通街到係呢

子爵府

有冇人知幾錢?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我唔覺得靚喎~

複式洋房

靚啦, 同意, 又可以想吓下一個taget

大宅

LV 好多新款都好靚, 啱啱幫人"加快排隊"買心頭好.

珍珠宮

呢個我又唔覺得呢個靚,我反而睇中左EPI新出個隻粉紅色,不過佢暫時只有Pochette、鎖匙包、散銀包有呢隻色,所以,遲下先再決定買唔買!

另外,男裝新出既Damier Lune成條line都幾正架,不過唔襯我C6!

大宅

我買左LV新鞋同限量版手袋, 好開心.

另, 又考慮08 SUMMER 的 Monogram Jokes-Heartbreak.
好輕身, 可以做奶粉袋, 襯牛仔褲好正! 但貴左D.

[ 本文章最後由 siumanmama 於 08-4-3 00:45 編輯 ]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 NoName 於 08-4-2 15:16 發表
呢個我又唔覺得呢個靚,我反而睇中左EPI新出個隻粉紅色,不過佢暫時只有Pochette、鎖匙包、散銀包有呢隻色,所以,遲下先再決定買唔買!

另外,男裝新出既Damier Lune成條line都幾正架,不過唔襯我C6! ...

今日見到有人用呀..
我都係覺得嘛嘛地,我覺得有d似籃球,同埋我鍾意有拉鍊既.....epi 紫色都靚呀...
你講男裝果條line,我就唔識欣賞啦..不過都襯summer既..

[ 本文章最後由 我愛Corina 於 08-4-2 19:29 編輯 ]

別墅

呢個袋我响1/4時買咗呀﹗其實本身我係想去睇Palermo有無貨的,點知俾我見到呢個款我都覺得ok,而且sales話係第一日出的,遲d又好難買到的,所以我就買咗了,不過我買時已沒有PM只有GM,GM要價錢係11100而PM好似係9600多元。

大宅

我好想睇下男裝既新line呀!! 如果岩我hubby, 買樣野送比佢都好, 上LV website睇唔睇到呢??

大宅

Pacific Place 有 display, 但無現貨

珍珠宮

原文章由 Melody_Che 於 08-4-3 10:47 發表
我好想睇下男裝既新line呀!! 如果岩我hubby, 買樣野送比佢都好, 上LV website睇唔睇到呢??

LV website有呀,
我就係因為尋日上去睇下新出既粉紅色EPI有咩袋款,
點知一上到個網頁,
見到有個型男model拎住個男裝袋,
勁型,
於是,第一時間click左去睇男裝!

珍珠宮

原文章由 我愛Corina 於 08-4-3 03:27 發表

今日見到有人用呀..
我都係覺得嘛嘛地,我覺得有d似籃球,同埋我鍾意有拉鍊既.....epi 紫色都靚呀...
你講男裝果條line,我就唔識欣賞啦..不過都襯summer既.. ...

紫色EPI都靚,不過我就覺得佢比較沉色,
我比較鍾意用鮮色野,
同埋個粉紅色都幾特別,唔係度度都有!
不過,唔知係太新,
定係隻色太sharp,
暫時好少款選擇,
手袋得Pochette咋,
但我有個Azur Damier Pochette喇,
冇理由買多個同款架嘛!?
始終咁細個袋仔,一年都用唔到十次!

珍珠宮

原文章由 dreamma 於 08-4-3 08:52 發表
呢個袋我响1/4時買咗呀﹗其實本身我係想去睇Palermo有無貨的,點知俾我見到呢個款我都覺得ok,而且sales話係第一日出的,遲d又好難買到的,所以我就買咗了,不過我買時已沒有PM只有GM,GM要價錢係11100而PM好似係9600多元。 ...

嘩,呢個款睇落好似好單薄咁 (睇相,未見過實物)
都要咁貴既!?
係咪好大個架!?

點解你唔等Palermo GM呀!?
差$100,但Palermo GM用料好似好D,
同埋Fashion D、靚D!

首頁

尾頁

跳至