跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我地2月係新墟搵左一間叫森得既傢私公司,個間公司當時同我地做全屋裝修及傢私設計,咁完成日期係4月既...
點知3月中,我地發覺佢地既進度太慢喇,我同我老公就諗住佢完成完裝修個part就算,傢私我地自己搵人做,點知個負責人話唔得,仲要脅我地話如果唔俾佢地做埋,就會即刻停工,我地好難突然去搵人報手尾,所以就諗住俾機會佢做埋...
佢怕我地當時會唱佢,都提出話4月5日一定會完成哂全屋傢私俾我地
到4月3日,我打去問個負責人,佢個日先同我講,4月5日未完成到,要到4月尾,之後又話5月先得... 仲要5月時只會俾一個 櫃我地先...
佢仲要同我地講,其實3月已經知道會4月俾唔到傢私我地,但當時佢都唔同我地講,咁做生意好有問題囉
最後我地梗係全部野都唔要啦
我仲同老公去左報警同去左消委會
然後我地會去埋報紙雜誌度去講埋呢間野既做生意手法

大宅

我都聽到好多朋友都投訴果啲所謂既設計公司~所以我自己裝修同介紹朋友都係搵師傅,雖然好多嘢都要靠自己去搵去格價,但至少唔洗受氣先~

別墅

果然係勁唔掂喎,佢咁樣對你哋,我一定會幫你大力宣傳嘅!
樂兒+穎兒

伯爵府

原文章由 瑪姬樂兒 於 08-5-10 21:50 發表
果然係勁唔掂喎,佢咁樣對你哋,我一定會幫你大力宣傳嘅!

多謝你呀~~
幫呢間野"宣傳"埋:;pppp:

大宅

呢間嘢真係衰格 ,唱開去等冇人幫襯佢先得

伯爵府

原文章由 gg2000 於 08-5-11 13:20 發表
呢間嘢真係衰格 ,唱開去等冇人幫襯佢先得

係呀...要呀!

首頁

尾頁

跳至