使用意見

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

有時有 d 問題都唔知去邊版問好... 好似我想傾下bb 開始流口水, 訓低就攪到後尾枕同張床單濕晒, 想問下有咩辨法唔駛攪到咁污糟, 諗到都唔知 post去邊好, 陣間唯有去"嬰兒用品"度問....

不過我覺得同"嬰兒用品" 冇乜關係, 又唔係 "產前產後", 因為我只係想交流湊bb心得咋...

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我們有一版叫做嬰兒醫護:

http://forum.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=11

原文章由 bosch 於 08-5-12 14:15 發表
有時有 d 問題都唔知去邊版問好... 好似我想傾下bb 開始流口水, 訓低就攪到後尾枕同張床單濕晒, 想問下有咩辨法唔駛攪到咁污糟, 諗到都唔知 post去邊好, 陣間唯有去"嬰兒用品"度問....

不過我覺得同"嬰兒用品" 冇 ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原文章由 大臣 於 08-5-12 17:24 發表
我們有一版叫做嬰兒醫護:

http://forum.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=11

我有時都去果度問, 不過覺得"醫護"好似係講緊 d bb健康問題為主之麻. anyway, thanks.

[ 本文章最後由 bosch 於 08-5-13 01:58 編輯 ]

超級版主

超級版主

討論區名稱,只係一個大概的意思,你張貼在有關嬰兒的討論區已可以,但別要跨版重複張貼

首頁

尾頁

跳至