自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題, 急, 謝!!
應當一無掛慮, 只要凡事藉著禱告祈求和感謝, 將你們所要的 告訴神. 神所賜出人意外的平安, 必在基督耶穌裏保守你們的 心懷意念. (腓立比書四章6-7節) :-D

子爵府

銅鑼灣消防局對面有位李南醫師,我朋友睇開嘅,失眠去做針炙,話好見效。最近介紹我帶仔仔去調理腸胃,食左10日藥,仔仔都話開胃左,不過仲要繼續覆診。李南醫師出左好多本書,我係佢間醫館都見到。收費:診金$100,一日藥$50。如需要我pm你具體地址,電話。

以下係我係‘明報網上書店’揾到嘅。

李南,香港著名中醫針灸全科註冊醫師,行醫四十多年,其醫術經驗豐富,診斷精確,憑銀針百藥,癒人無數,病客遍佈世界各地。
現任世界針灸學會學術幹事、全國疑難病特色治療學會理事、香港國際保健養生學會會長,兼任多間上市公司、書法團體醫事顧問。
曾先後應邀往美、加、日、韓、星、馬、台、中、澳洲等地作中國醫學、針灸示範及教授,並接受各電視台專訪。
診餘著書立說,先後撰寫醫學、保健等書籍一百二十多種,行銷全球,銷量達二百多萬本,二十多個國家圖書館珍藏其作品。
年逾花甲,除日常應診外,還熱心社群,在各中心、會社舉辦之醫學保健講座擔任講者,閒暇寄情書法,並參加國內外展覽交流。

大宅

我睇開在油麻地龍馬大廈樓上,叫莫X求,好OK的

大宅

原文章由 韓國妹 於 08-5-15 23:20 發表
如題, 急, 謝!!

旺角 - 馬少平
好出多,好多人睇!!!

大宅

QUOTE:
李南醫師出左好多本書,我係佢間醫館都見到。收費:診金100, 一日藥$50。如需要我pm你具體地址,電話

請問李醫師針灸收費如何?係咪診金包埋?
應診時間?用不用預約?
可否pm地址,電話?
Thanks

子爵府

原文章由 ckc_chris 於 08-5-16 10:58 發表
QUOTE:
請問李醫師針灸收費如何?係咪診金包埋?
應診時間?用不用預約?
可否pm地址,電話?
Thanks ...

我未做過針炙,唔知收費 但聽講針炙係要另收費,你可打電話詢問。

診症時間:周一至五 10:00am--1:00pm
3:00pm--7:00pm

周六、日、公眾假期休息

要預約。我pm地址、電話俾你。

珍珠宮

畀面勳章

我依家針緊的是一個女醫師,針全身.正面,背面一共30分鐘...250一次,係太子(聯合)...
如你地有興趣,可以pm我俾資料你地!!

大宅

原文章由 aunt-amie 於 5-15-08 23:57 發表

旺角 - 馬少平
好出多,好多人睇!!!

我老公隻腳有d痛, 都有幾年嘅事, 去佢到針左一次後, 覺得都好 ok, 第二日再去諗住針多次, 點知佢話"尋日未同你針左囉, 你做咩仲黎?" 我覺得佢起碼唔會拖症囉

大宅

原文章由 adawuhiu 於 5-15-08 23:54 發表
我睇開在油麻地龍馬大廈樓上,叫莫X求,好OK的

呢個我都睇過, 佢話估針 3 次, 我因為忙針左 2 次,
就冇去但都 ok , 冇再痛

首頁

尾頁

跳至