美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知蜜糖洗面露邊邊有得賣?

各位好:
想問下大家知吾知邊度有得賣蜜糖洗面露, 好耐以前有人上門售架, 金色蓋白色樽架, 以前果隻就橙色字好似有個mother字甘架,有無人知邊度有呀? 又或者知蜜糖潔面露類似架...................thanks.................

複式洋房

Re: 有無人知蜜糖洗面露邊邊有得賣?

paiwai

please check pm

大宅

aries,

我都想知呀~! 可否PM埋比我呀? 唔該~!
[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

大宅

aries,

可否PM給我, thanks!!

複式洋房

柏霖媽媽(Irene) / Rabbitlee,

唔好意思呀,其實我只有呢間公司book facial個電話,我俾paiwai打去問架咋。因為佢地係上門推銷的,而且唔同區有不同sales,要貨亦要同sales訂&安排送貨,應該無門市架~不過我都PM公司個電話俾你地啦~pls check~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我都用緊呢套產品喎! 不過, 我淨係覺得佢支洗面最好好用! 至於其他呢.... 就麻麻地啦! 支爽膚水... 都唔爽既???
wallacemama

侯爵府

醒目開學勳章

我都想要電話,可否pm我thank

侯爵府

係咪叫CANATION?有人上門SALE加嘛?

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都記左7-8年前都有上過門sales
而加搵唔返

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都想要電話,,麻煩pm to me
有冇網址

大宅

佢地改左website啦

http://moonlightcompany.tripod.com/

珍珠宮

原文章由 cat*cat 於 08-5-18 10:17 發表
佢地改左website啦

http://moonlightcompany.tripod.com/

THX

旦記唔記得有冇得平
好似貴左少少

大宅

我新年o個陣買就買4送1(買任何4樣貨品)。

珍珠宮

原文章由 cat*cat 於 08-5-18 12:43 發表
我新年o個陣買就買4送1(買任何4樣貨品)。

4送1就好抵wo
而加冇喇

水晶宮

好似好貴咁喎,我想買cleansing lotion咋!

珍珠宮

原文章由 wewe 於 08-5-18 15:35 發表
好似好貴咁喎,我想買cleansing lotion咋!

係啦,,$260 真貴

個個都係想buy 洗面

男爵府

我以前都用過洗面呀,好香蜜糖味,幾好用 唔記得以前幾錢支,好似都係超過$200!不過依家$260真係貴d,得180ml,出面$200左右既洗面產品有好多選擇

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我上個星期先買咗!
間公司有個sales打唻話送支嘢, 之後上門sale咗d product, 但係佢哋支蜜糖洗面改良咗, 清香過以前!

個sales 見我諗咗好耐, 最後俾我買5送1($300以下, 新出o既 product就唔送得.

原文章由 mimibooo 於 08-5-18 15:20 發表

4送1就好抵wo
而加冇喇

珍珠宮

jso130

我剛剛E-MAIL 問佢.佢話可以買3送1

首頁

尾頁

跳至