嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

以前只係飲奶,想便便時會出聲"唔....唔.....",但食左固體食物後就.....照玩,仲笑得好開心,唔臭,到夠鍾(定時3個鍾換一次片)先發現有一舊綠色便便,但無幾耐咕咕紅左,有d腫,第2次啦,都唔知up左幾耐tim,同佢搽"哦羅納英,1,2日無事,同埋其實禁樣搽什麼好呢,無理由次次(每週一次)睇醫生ga

大宅

唔洗睇醫生既,我仔都試過幾次,訓覺柯左便便,到訓醒先知,up到個菇菇仔腫晒,咁我就即刻去開花洒用暖水同佢沖乾淨,抹幹,塗cream
我係用Vendome特柔潤紫草根精華乳霜,我用過5,6隻,我覺得呢隻對patpat紅最好,通常塗左1,2次已好得7788,我依家通常換左片都會塗少少cream,咁樣就算真係有便便柯左唔知,都有層cream隔1隔,冇up得咁勁

男爵府

原文章由 可兒 於 08-5-21 00:42 發表
唔洗睇醫生既,我仔都試過幾次,訓覺柯左便便,到訓醒先知,up到個菇菇仔腫晒,咁我就即刻去開花洒用暖水同佢沖乾淨,抹幹,塗cream
我係用Vendome特柔潤紫草根精華乳霜,我用過5,6隻,我覺得呢隻對patpat紅最好,通常塗左1,2 ...

請問可以係邊度買到!

大宅

原文章由 lazylake 於 08-5-21 02:24 發表

請問可以係邊度買到!

好多百貨公司都有,例如永安,千色,sogo(吉之島好似冇得賣)仲有護協同荷花,當中護協最平

大宅

原文章由 cksy_bb 於 08-5-20 23:58 發表
以前只係飲奶,想便便時會出聲"唔....唔.....",但食左固體食物後就.....照玩,仲笑得好開心,唔臭,到夠鍾(定時3個鍾換一次片)先發現有一舊綠色便便,但無幾耐咕咕紅左,有d腫,第2次啦,都唔知up左幾耐tim,同佢搽"哦羅納英, ...

搽"凡士林",非常好用,pat pat損咗都搽得, 我大b已3歲啦,細b都1歲多,用到依家.

複式洋房

You may try this cream

KENACOMB Cream

Very good !!

首頁

尾頁

跳至