跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

~~~咁多位姐妹,抱歉了~~~累妳們為我擔心,費神
我件事終於可以劇終,過埋6月中我唔駛再每日擔心,又會受屈了,喺講'我辭職,唔做喇'之後,心情好舒暢,好似完全無咗之前最擔心嗰件事,無信心搵到第二份工,但我好幸運,能在這時期識到妳們,陪我經過這階段,其實我知妳們都好擔心我唔開心,放心~~我真的無事,相比起災民,我呢D根本微不足道,一想起他們,反而心情更加沉重,
豬~~謙謙&YY已經有排妳煩,仲要謙謙病咗,妳要幫我周圍打電話搵工~~唔好意思,多謝妳,
高比~~成日煩住妳,問妳呢樣問妳嗰樣,我都覺得自己好煩,~~多謝妳俾咁多耐性我,~~THANK YOU
IAMCHINGCHING~~妳幫我整嗰份履歷,真係好詳細,妳好細心,好PROFESSIONAL,妳仲緊張過我呢~~呢個星期打攪了~唔該晒呀~~
朗仔媽~~妳特意來電陪我傾計,細心嘅安慰,仲有快速咁幫我搵工~~多謝呀~
小倩~~妳都幫我搵咗好多工呀,THANKS~~
傻媽~~多謝妳嘅心思,希望我可以快D學識啦~~唔該妳~
仲有其他鼓勵過我嘅姐妹,多謝,除了呢句,我都唔知可以點表達喇~
多謝

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

雨過晴天~
呢排唔多見你都收到風~
咁多人幫你, 係你種落呢度嘅關懷小種子
祝你事事順利, 開開心心, 衰人見到你都惡唔出樣!

(唔似我~成日驚搞住人, 關心但係唔識講嘢安慰, 所以無乜朋友~)

公爵府

恭喜晒
就快有人可以脫苦海

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-5-21 09:16 發表
恭喜晒
就快有人可以脫苦海

你都係啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 EMILYYWN 於 08-5-21 01:44 發表
我件事終於可以劇終,過埋6月中我唔駛再每日擔心,又會受屈了,喺講'我辭職,唔做喇'之後,心情好舒暢,好似完全無咗之前最擔心嗰件 ...

唔好咁客氣啦, 我都做唔到啲咩實質嘢...

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-5-21 09:32 發表

你都係啦

係呀係呀~
祝cammy都快d脫苦海

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 kerkermui 於 08-5-21 09:14 發表
雨過晴天~
呢排唔多見你都收到風~

(唔似我~成日驚搞住人, 關心但係唔識講嘢安慰, 所以無乜朋友~) ...

你點會冇乜朋友呀!傻媽唔係你朋友咩?

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 EMILYYWN 於 08-5-21 01:44 發表
我件事終於可以劇終,過埋6月中我唔駛再每日擔心,又會受屈了,喺講'我辭職,唔做喇'之後,心情好舒暢,好似完全無咗之前最擔心嗰件 ...

emily

唔駛客氣啦!不過比啲時間我, 我會盡快整個excel & words嘅使用手冊出嚟比你

珍珠宮

傻瓜...唔好咁客氣啦...又唔係啲咩事,都係順便搭句咀啫...又未搵到呀!
最緊要你開開心心就得啦!

子爵府

見你冇事就好啦! 雖然唔係好知始末,但見你放得低,重新振作就好啦.我唔敢call人,因為怕煩到人,你知啦,我係呀水皮嘛,反煩你就唔好!

子爵府

原文章由 kerkermui 於 08-5-21 09:36 發表

係呀係呀~
祝cammy都快d脫苦海

yeah, 快d快d,米報米報

男爵府

04/07真係warm, 又一例證...

公爵府

原文章由 babycanny 於 08-5-21 10:11 發表

emily

唔駛客氣啦!不過比啲時間我, 我會盡快整個excel & words嘅使用手冊出嚟比你

不用整使用手冊了, 唔識咪 我們囉! 我經常都這樣, 唔水客氣的, 我話我自己唔識客氣兩字怎樣寫

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-5-21 10:52 發表

不用整使用手冊了, 唔識咪 我們囉! 我經常都這樣, 唔水客氣的, 我話我自己唔識客氣兩字怎樣寫

問題係佢連點開都未識呀!諗諗下搵日抽時間去佢度親身教佢至得

子爵府

emily, 唔好咁客氣啦! 我地個個都想你好, 想身邊所有人幸福快樂!!!

大宅

回覆 #1 EMILYYWN 的文章

希望唔會倒你米, 怕我煩

大宅

原文章由 kerkermui 於 08-5-21 09:14 發表
雨過晴天~
呢排唔多見你都收到風~

(唔似我~成日驚搞住人, 關心但係唔識講嘢安慰, 所以無乜朋友~) ...

點會呢, 我係其他討論區都成日見你有出手解答, 出心出力 ! 而且係呢樹個個咁好人 , 大家都係朋友呀!

大宅

原文章由 Cammy3007 於 08-5-21 09:16 發表
恭喜晒
就快有人可以脫苦海

你都要努力呀!

公爵府

其實我lee排都有好多嘢煩, 前2日放工, 攞起電話, 都唔知可以打比誰, 我怕我一開口就失控 , 而且每人都有自己的煩惱事情, 可能我這些只是九牛一毛, 所以都係冇打比你們

[ 本文章最後由 Cammy3007 於 08-5-21 11:13 編輯 ]

大宅

原文章由 Cammy3007 於 08-5-21 11:12 發表
其實我lee排都有好多嘢煩, 前2日放工, 攞起電話, 都唔知可以打比誰, 我怕我一開口就失控 , 而且每人都有自己的煩惱事情, 可能我這些只是九牛一毛, 所以都係冇打比你們 ...

有時講出黎發洩會舒服好多, 人都會清醒番, 有需要打比俾我地......

首頁
12345...8

尾頁

跳至