跳至

首頁

尾頁

男爵府

番左1星期工, 可能定時食同全日都坐, 好明顯肥左, 尤其條腰, 你地有無呀? 點算?

別墅

我尋日帶個囡去打針 .. 諗住著返以前的運動褲 .. 點知 ..
連大脾位都上唔到 ..

覺得自己肥到好似一隻豬 .. 我下星期都開始返工 ..
想減肥但又唔想放工/假期自己去咗玩 ..
都唔知點算 ..

男爵府

原文章由 bobo-ma 於 08-5-21 10:11 發表
我尋日帶個囡去打針 .. 諗住著返以前的運動褲 .. 點知 ..
連大脾位都上唔到 ..

覺得自己肥到好似一隻豬 .. 我下星期都開始返工 ..
想減肥但又唔想放工/假期自己去咗玩 ..
都唔知點算 .. ...

我復職前坐月都係比生之前肥2-3磅, 返左1星期工乍, 仲重多2磅, 感覺上成個人都好"論盡". 尤其條腰, 明顯直晒, 放工回家又急住湊bb 同跟仔功課,食完飯又累到馬上上床訓(至命傷), 咁攪法有咩辦法唔肥丫.

複式洋房

我都番左工5日喇...無覺得自己肥左..只係覺得好難減..體重停滯唔識跌...真係唔開心...已經去到嫌棄自己既地步喇...

終於忍唔住買左nivea新出o個隻reshaping gel, 睇下有無辦法firm番d肥肉....

再唔得就會打算搵個friend做機...even貴...但都好過我日日都嫌棄自己唔肯照鏡丫...

男爵府

原文章由 vickywky 於 08-5-25 19:05 發表

終於忍唔住買左nivea新出o個隻reshaping gel, 睇下有無辦法firm番d肥肉....

你買左未? 幾錢? 如果呢隻gel 掂既話, 唔該單聲丫, 等我又試下。

男爵府

我上星期睇雜誌講瘦身GEL大比併, 睇完第2日我即刻走去Biotherm 買左支”BIOTHERM CELLULI LASER” $300!!雜誌寫可以針對腰, 臀, 大比等有橙皮脂肪部份, 有效溶解硬化頑固脂肪團, 具強訣效燒脂效果, (雜誌比5粒星, 所以我買左)!!

男爵府

行樓梯可以KEEP PAT PAT , 你地都可以試下!!

[ 本文章最後由 tomato100hk 於 08-5-26 10:37 編輯 ]

男爵府

原文章由 tomato100hk 於 08-5-26 10:21 發表
我上星期睇雜誌講瘦身GEL大比併, 睇完第2日我即刻走去Biotherm 買左支”BIOTHERM CELLULI LASER” $300!!雜誌寫可以針對腰, 臀, 大比等有橙皮脂肪部份, 有效溶解硬化頑固脂肪團, 具強訣效燒脂效果, (雜誌比5粒星, 所 ...

用落匯報比我知丫。

呢支gel 你會唔會用保鮮紙包肚架? (效果可能更快)

男爵府

原文章由 PINKAVA 於 08-5-27 12:54 發表

用落匯報比我知丫。

呢支gel 你會唔會用保鮮紙包肚架? (效果可能更快)

我有諗過, 但冇時間整敢多野!! 不過我諗會用得好快, 因為我搽腰,肚, pat and 大比!!太多肥膏喇!!mouth:

複式洋房

原文章由 PINKAVA 於 08-5-26 10:06 發表

你買左未? 幾錢? 如果呢隻gel 掂既話, 唔該單聲丫, 等我又試下。

已經買左..120蚊有找..exactly price唔記得左。每次搽完gel之後會覺得熱熱地...唔知係咪burn緊d肥膏。anyway, 120蚊有支減肥gel用都ok啦...

如果妳等得, 遲d我再匯報一下個效果...

複式洋房

我都好想知道呀....我開刀...之前怕傷口痛沒有做運動...仲過左d只有食同訓的坐月生活...依家開始發現自己未生之前的所以牛仔褲都已經穿唔到....成 身肥左一個碼....遲d返工都唔知點好....我都好想知道急救的方法....thanks!!!!

首頁

尾頁

跳至