跳至
[2007年] ~

首頁

尾頁

大宅

~

別墅

好呀....

我囡囡係817BB..

大宅

好媽媽勳章

我都係有個8月17日囡囡o架~~~

大宅

my baby was born on 17 Aug too...

民房

我個仔都係8月17日出世o架,多多指敎!

大宅

好開心呀..原來都有咁多有緣既bb ..

您地d b依家點呀..我個仔牙又未出..又唔肯爬..鍾意人地扶住佢企..早2日識拍手....好好玩呀

大宅

過黎交流下....

http://hk.myblog.yahoo.com/princess_heung/

大宅

你地有無blog呢?

大宅

我個臭豬囡都係817BB, 多多指教

複式洋房

HiHi.... nice to meet you all ...

my son was also born on 17/8 ... hehe :)

大宅

Wow... so many 817 baby! My son Justin was born on that day too! He has 2 teeth now, like pear puree and mama's milk. Not crawl yet, however, I am not too keen on training him because his elder sister also did not like crawling!

複式洋房

原文章由 goodgoodgood999 於 08-5-21 10:34 發表
my son係17/8出世架..有冇同佢同年同月同日生既有緣bb..做個朋友仔呀

好開心呀,原來有咁多bb都係8月17出世架,我女女都係8月17出世架,而家9個幾月,都仲未有出牙仔既跡象,大家既bb進展如何呀,我女女出世5.4磅,而家9個幾月都係18磅,好細粒呀,佢而家好惡死,成日扯我d頭髮,有次扯到我喊左出黎呀,真係好痛,一野就比佢扯甩幾條,又成日用牙肉咬我塊面,又做好多古靈精怪既樣出黎引我地笑,而家識得爬,同鍾意扶住野企,可以自己捉住d野爬起身,又鍾意我地扶住佢行,仲行得好快好開心咁,但而家都仲要暗佢訓,咁你地d bb又點呀?分享下丫,其實我好耐之前都post過有冇8月17bb架,不過個時冇人應我,我以為冇bb同女女同一日出世添,估唔到耐冇黎,一返黎就見倒有咁多8月17bb,happy

大宅

dear all..
真係好難得搵到同一日出世既人架..
我個仔都未出牙..又唔爬..又細粒...我依家開始幫佢介緊人奶..希望食左奶粉會肥仔d啦....遲下我地817bb出黎聚下..一定好得意..咁多同一日出世既bb

別墅

Hello
大家好呀, 真係原來咁多bb都係同一日出世..

我囡囡未識爬呀 , 不過鍾意扶住欄杆起身呀, 要小心睇住先得,

仲有兩粒牙仔添 , 依家都仲係好細粒, 好似人地5-6個月咁大隻咋

大家有無諗過點樣同佢搞生日呀?

我有諗過參加BK搞的生日, 不過滿左額, join唔到了.
你地點搞呀? 或者有無興趣一齊搞呀?

大宅

my BB九個月一個星期啦......有二隻牙仔,識做掌上壓(維持到三秒度),BB左眼願本是單眼皮變雙眼皮...... 詳見
http://hk.myblog.yahoo.com/princess_heung

大宅

如果真係搞個817生日會..請問多唔多bb會參加呀??場地又有d咩提議呢??

別墅

如果真係有817生日會, 都好喎. 不過我就唔知咩地方好.. 有無817媽咪願意join呀?

大宅

各位817baby~生日快樂呀...
希望您o地每一個永遠都開開心心..身體健康..無憂無慮

大宅

希望您o地每一個永遠都開開心心..身體健康..無憂無慮

大宅

我個仔都係817生日呀,我地miss左今年的生日會,下年約定搞個全b生日會
希望您o地每一個永遠都開開心心..身體健康..無憂無慮 [/quote]

首頁

尾頁

跳至