跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇幫BB開紅簿仔儲起D利是$呀? 係最普通o個種saving呢 ...

想知邊間有專比小朋友o既 ... 有禮品送! 大新Thomas 除外!
做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我未呀, 諗住等佢大個o的帶埋佢去開, 等佢投入o的~

複式洋房

我聽人講渣打 BANK 小朋友 A/C d 息係最高架...

送野佢地就好似一期期架... 你可以 check 下呀...

別墅

我無開戶口,幫佢用d錢錢買基金同埋供儲錢既保險,回報好似高d。

我們愛,因為神先愛我們。

大宅

Thx. I call Std Chartered Bank today, they say that there may be promotion of Kids Dream A/C in summer time, should be some Disney Gift! So, i wait for couple of months la.

原文章由 minimiki 於 08-5-21 10:54 發表
我聽人講渣打 BANK 小朋友 A/C d 息係最高架...

送野佢地就好似一期期架... 你可以 check 下呀...
做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

首頁

尾頁

跳至